25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22/08: Τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός: Η Σελήνη ενώνεται με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου ώθηση για νέες αποφάσεις. Αξιοποίησε τις ηγετικές σου ικανότητες και πάρε νέες αποφάσεις στην ζωή σου. Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο, φέρνοντας ισορροπία  στην υγεία σου. Πρόσεξε τυχόν αυτοκαταστροφικές τάσεις, καθώς η σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει εμπόδια.

Ταύρος: Τα όνειρα που σου προκαλούν στρεσς μπορεί να σου αποκαλύψουν το μέλλον. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Παρθένο θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου οπότε είναι ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου πλευρά. Μην βιάζεσαι με προσωπικούς στόχους, δώσε χρόνο και όλα θα συμβούν.  Φρόντισε να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και κάνε του ένα δώρο με το να τον φροντίσεις και να ανανεωθείς κι εσύ λιγάκι!

Δίδυμοι: Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν το πρωί, ενώ η νέα εποχή του Παρθένου σε ενθαρρύνει να χαλαρώσεις στο σπίτι. Άναψε κεριά, δες μία ταινία, διάβασε ένα βιβλίο. Ξέρεις εσύ. Πρόσεξε τις μεταπτώσεις στη διάθεση όταν η Αφροδίτη συγκρούεται με τον Άρη.

Καρκίνος: Προχώρησε τολμηρά προς τους στόχους σου, καθώς η Σελήνη και ο Βόρειος Δεσμός ευνοούν νέες ευκαιρίες στην ζωή σου. Ο Ήλιος στον Παρθένο θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις πιο αργά, το βράδυ.

Λέων: Η Σελήνη σε ωθεί σε νέες περιπέτειες, ενώ η Παρθένος εστιάζει στα οικονομικά σου. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Παράλληλα, απόφυγε την υπερβολική χρήση της τεχνολογίας το βράδυ. Κλείσε το κινητό λίγο νωρίτερα και διάβασε λίγο ένα βιβλίο που έχεις αφήσει στη μέση.

Παρθένος: Η Σελήνη σε βοηθά να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να κάνεις νέα αρχή. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου φέρνει τύχη και όλο και περισσότεροι φαίνεται να προτιμούν την παρέα σου. Μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν λίγη ένταση το βράδυ της Πέμπτης.

Ζυγός: Νέες ευκαιρίες στις σχέσεις φέρνουν εσωτερική γαλήνη σε σένα Ζυγέ. Ο Παρθένος σε κάνει πιο κρυψίνους, σα να έχεις παραπάνω ανάγκη για ιδιωτικότητα ζητώντας περισσότερο χρόνο για σκέψη. Απόφυγε να υπερβείς τα όριά σου και γίνε ένα με τον πνευματικό σου κόσμο πιο αργά το βράδυ.

Σκορπιός: Επικεντρώσου σε νέες συνήθειες και ρουτίνες, καθώς η Σελήνη στον Κριό και οι Δεσμοί της Μοίρας σε οδηγούν προς την υγεία και την τάξη στην ζωή σου. Ο Παρθένος ενεργοποιεί την κοινωνική σου συνείδηση και σε ενθαρρύνει να δεθείς με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες αξίες με σένα. Απόφυγε τις προκλητικές συζητήσεις όταν η Αφροδίτη συγκρούεται με τον Άρη. Παράλληλα, μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος εστιάζοντας στο σώμα σου και στην άσκησή του.

Τοξότης: Την Πέμπτη ενισχύονται οι κοινωνικές σου δεξιότητες αλλά και η  δημιουργικότητά σου. Κοίτα να το εκμεταλλευτείς! Ο Παρθένος σε ωθεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικούς στόχους και να αναθεωρήσεις τα προσωπικά σου όρια. Απόφυγε την ένταση στις σχέσεις σου και δούλεψε για την αρμονία σου όταν η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται.

Αιγόκερως: Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να βάλεις όρια και να αφήσεις πίσω το δράμα στην ζωή σου. Ο Παρθένος φέρνει τύχη και έμπνευση ενθαρρύνοντάς σε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πρόσεξε να μην υπερφορτωθείς με υποχρεώσεις όταν η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η ενέργεια του Δία θα σε βοηθήσει να χειριστείς πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα.

Υδροχόος: Λαμπρές ιδέες ανοίγουν δρόμους για το μέλλον, καθώς η Σελήνη στον Κριό ευθυγραμμίζεται με τον Βόρειο Δεσμό. Ο Παρθένος σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις την αλλαγή και το διαφορετικό και παράλληλα να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν όντως σημασία για σένα. Πρόσεξε τις εντάσεις όταν η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται και χαλάρωσε κάνοντας κάτι που σε διασκεδάζει.

Ιχθύες: Πάρε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις και σκέψου νέες επενδύσεις. Ο Παρθένος εστιάζει στις σχέσεις και ενισχύει τόσο την ρομαντική σου διάθεσης όσο και εκείνη της ομορφιάς και περιποίησης. Πρόσεξε τις έντονες συγκινήσεις όταν η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται και προσπάθησε να χαλαρώσεις στο σπιτάκι σου!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό