24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Τι να Κάνεις και να Αποφύγεις Σήμερα (5 Σεπτεμβρίου)

Ειδήσεις Ελλάδα

eShopΆρθρα

Ωροσκόπιο

Συνεντεύξεις

Άρθρα από τον Νίκο ΜουρατίδηΟ Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρίες δίσκων, στο ραδιόφωνο, σαν δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd. Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal περνώντας από όλα τα πόστα: Δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει πάρει και βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τα τελευταία χρόνια τον διαβάζουμε καθημερινά στο πολύ πετυχημένο blog του www.nikosonline.gr Τον ακούμε στην ραδιοφωνικού εκπομπή “Η μικρή μας πόλη”, κάθε Σαββατοκύριακο 6μμ-9μμ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και την καριέρα του επισκεφθείτε το επίσημο web site του www.nikosmouratidis.gr
ΑστρολόγοιΟνειροκρίτηςQuizFree ReadingsΥπηρεσίες

CLOSE

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Τι να Κάνεις και να Αποφύγεις Σήμερα (5 Σεπτεμβρίου)

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Τι να Κάνεις και να Αποφύγεις Σήμερα (5 Σεπτεμβρίου)

ΝΑΙ:

Ναι στην Αρμονία και τις Συμφιλιώσεις: Με τη Σελήνη στον Ζυγό, η μέρα ευνοεί την ισορροπία στις σχέσεις και τις ευχάριστες συζητήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λυθούν παρεξηγήσεις με διπλωματικό τρόπο.
Ναι στο Φλερτ και την Κοινωνικότητα: Η διάθεση για επικοινωνία είναι στα ύψη, οπότε βγες, γνώρισε νέους ανθρώπους και απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ.
Ναι στην Κομψότητα και την Αισθητική: Πρόσεξε την εμφάνισή σου και επένδυσε λίγο παραπάνω στο στυλ σου σήμερα. Μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Ναι στις Συνεργασίες: Η μέρα είναι ιδανική για να δουλέψεις σε ομάδες ή να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες που απαιτούν καλή επικοινωνία και συνεννόηση.
Ναι στις Ρομαντικές Κινήσεις: Η αρμονική διάθεση ευνοεί τις ρομαντικές εκπλήξεις και τις τρυφερές κινήσεις που ενισχύουν τη σύνδεση με τον σύντροφό σου.

 

ΟΧΙ:

Όχι στις Συγκρούσεις και τις Αντιπαραθέσεις: Απόφυγε τις έντονες συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις. Σήμερα, η διπλωματία είναι το καλύτερο όπλο σου.
Όχι στην Αναποφασιστικότητα: Η ανάγκη για ισορροπία μπορεί να σε κάνει διστακτικό. Προσπάθησε να πάρεις μικρές αποφάσεις χωρίς να υπεραναλύεις.
Όχι στις Παρορμητικές Αγορές: Η διάθεση για πολυτέλεια μπορεί να σε παρασύρει σε αχρείαστες δαπάνες. Προσπάθησε να ελέγξεις την επιθυμία σου για περιττές αγορές.
Όχι στην Πίεση και το Άγχος: Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και μην πιέζεσαι να κάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις.
Όχι στα Βαριά Θέματα: Σήμερα δεν είναι η μέρα για δύσκολες ή βαριές συζητήσεις που απαιτούν σοβαρές αποφάσεις ή μεγάλη συγκέντρωση.

 

Η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσεις τις όμορφες και ισορροπημένες στιγμές με τους άλλους, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και την καλή διάθεση. Φέρσου με κομψότητα, φλέρταρε και απόφυγε τις εντάσεις!

Κλήση 8755000455

error: Content is protected !!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό