24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα… Τεντόγλου και Εθνικών ομάδων

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία από τις μεγαλύτερες ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού για τα ελληνικά χρώματα αναμένεται να είναι η Τρίτη 6 Αυγούστου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα διεκδικήσει γι΄ άλλη μια φορά την κορυφή του κόσμου στο αγώνισμά του, ενώ οι Εθνικές ομάδες μπάσκετ Ανδρών και υδατοσφαίρισης Γυναικών θα επιδιώξουν είσοδο στη ζώνη των μεταλλίων.

Η μεγάλη ελπίδα των ελληνικών χρωμάτων για ένα χρυσό μετάλλιο θα ξεκινήσει τον αγώνα του στον τελικό του μήκους στις 21:15 το βράδυ.

Στα προκριματικά ο Τεντόγλου πήγε στο στάδιο, «πέταξε» στα 8,32μ. στο πρώτο άλμα και άφησε τους υπόλοιπους αθλητές στο άγχος της πρόκρισης, ενώ εκείνος επέστρεφε στο Ολυμπιακό χωριό.

Πολύ πιο νωρίς, στις 12:00 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία για μια θέση στα ημιτελικά.

Το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ είναι το φαβορί της συνάντησης, αλλά εκτός της Team USA ποια άλλη ομάδα μπορεί να αισθάνεται άνετη και ασφαλής απέναντι στην Ελλάδα;

Αναλυτικά το ελληνικό πρόγραμμα:

Μπάσκετ

12:00 Γερμανία-Ελλάδα (προημιτελικοί Ανδρών)

Ιστιοπλοΐα

13:03 Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης (3η ημέρα formula kite)13:15 Αριάδνη Σπανάκη – Οδυσσέας Σπανάκης (5η ημέρα 470 μεικτού)

Υδατοσφαίριση Γυναικών

20:00 Αυστραλία – Ελλάδα (προημιτελική φάση υδατοσφαίρισης Γυναικών)

Στίβος 

21:15 Μίλτος Τεντόγλου (τελικός μήκους Ανδρών)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό