24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ημέρα Κοινωνικής Προσφοράς για bwin & Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η bwin και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών αγώνων “bwin Monday Night Game Against Co-19” και ακολουθώντας το όραμά τους για έμπρακτη υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, βρέθηκαν στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς και των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Γ. Ν Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Δείτε τα βίντεο: 

 

Ημέρα κοινωνικής προσφοράς ήταν η 18η Μαΐου για την bwin, η οποία πραγματοποίησε τη δέσμευσή της για έμπρακτη κοινωνική στήριξη, στο πλαίσιο της σειράς φιλανθρωπικών αγώνων “bwin Monday Night Game Against Co-19”. Αρχικά, η bwin και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός υπερήφανα παρέδωσαν 30.000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης στην ΕΛΕΠΑΠ. Ο Οργανισμός, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια δυναμικής παρουσίας, παραμένει σταθερά στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία, προσφέροντάς τους τα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα που έχουν ανάγκη. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι μάσκες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη υγειονομική λειτουργία του.

 

 

Παράλληλα, οι παίκτες της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας,  βρέθηκαν στο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ και έπαιξαν με τα Γενναία Παιδιά στην Πρότυπη Παιδική Χαρά του Οργανισμού, ενώ τους έδειξαν μερικές από τις διάσημες κινήσεις τους στο μπάσκετ! Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για τα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα του οργανισμού, καθώς και για το νέο πρόγραμμα υιοθεσίας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος, παρέλαβαν συγκινημένοι τις τρυφερές ζωγραφιές που τα παιδιά έφτιαξαν ειδικά για αυτούς. 

Την παράδοση του υγειονομικού υλικού/ των ιατρικών μασκών πραγματοποίησαν μαζί με τους παίκτες οι κ.κ. Χρήστος Μπαφές (Αθλητικός Διευθυντής Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός), και Ιωάννα Μπερίου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin), προς την κυρία Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρο ΔΣ/ΕΛΕΠΑΠ).

Η bwin τα τελευταία χρόνια βρίσκεται με ποικίλες πρωτοβουλίες στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ. Από κοινού με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεσμευτήκαν να συνεχίσουν την στήριξή τους στον Οργανισμό και με άλλες δράσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά. 

 

 

Την ίδια μέρα, η bwin και η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός παρέδωσαν δύο σύγχρονες συσκευές φωτοθεραπείας led για τη θεραπεία του νεογνικού ίκτερου στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Αυτή η κίνηση αγάπης έρχεται σε συνέχεια της προσφοράς συσκευών ανάνηψης με ελεγχόμενη πίεση για νεογνά (Neopuff), η οποία είχε πραγματοποιηθεί πριν από μερικούς μήνες.

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι παίκτες της Ομάδας Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μαζί με τους κ.κ. Χρήστο Μπαφέ (Αθλητικός Διευθυντής Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός), Κίμωνα Σακκόπουλο (Marketing-Sponsorship Manager Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός) και Ιωάννα Μπερίου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin), προς την κυρία Αγγελική Νίκα (Διευθύντρια ΜΕΝ) και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου κύριο Σταύρο Τσαντή.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», η κυρία Αγγελική Νίκα, δήλωσε: «Εκ μέρους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των μικρών ασθενών της Μονάδας Εντατικής Νεογέννητων του Νοσοκομείου θα ήθελα να ευχαριστήσω την bwin για την προσφορά των συσκευών. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμπαράστασή σας στη διαφύλαξη της υγείας των παιδιών μας».

 

 

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 3: Καλή Υγεία & Ευημερία, 10: Λιγότερες Ανισότητες, 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Περισσότερα για το κοινωνικό έργο της bwin μπορείτε να βρείτε στο www.bwincares.gr 

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.  

   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό