26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ηλικιωμένος έπεσε από τον 4ο και καρφώθηκε στα κάγκελα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα φρικτό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όταν ένας ηλικιωμένος έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στα κάγκελα εισόδου της πολυκατοικίας και να βρει τραγικό θάνατο.

Η Πυροσβεστική έφτασε σύντομα στο σημείο, στη συμβολή της Ομορφοκκλησιάς με την Ανδρέα Δημητρίου, όμως ανέμενε την ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να κάνει έρευνες για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού.

Πυροσβέστες που ήταν στην περιοχή από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για «πολύ δύσκολες εικόνες».

Μια περίοικος, ηλικιωμένη και η ίδια, που διατηρούσε επαφές με τον άνδρα, ανέφερε ότι το θύμα του δυστυχήματος ήταν ηλικίας 82 ετών και πως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόσφατα, πάντα κατά την ίδια πηγή, το πρόβλημα φαίνεται να επιδεινώθηκε και «πιθανώς έβαλε τέλος στη ζωή του», σημείωσε η γειτόνισσα. Στο σημείο έσπευσε και ο γιος του, ο οποίος, σύμφωνα με τους γείτονες, τον φρόντιζε σχεδόν καθημερινά.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τμήμα της καγκελόπορτας για να απομακρύνουν τη σορό, ενώ η γύρω περιοχή είχε αποκλειστεί. Η έρευνα για το συμβάν είναι σε εξέλιξη.

Σορός ηλικιωμένου #απεγκλωβίστηκε από μεταλλική καγκελόπορτα και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της οδού Δημητρίου Ανδρέα, στο δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 3, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό