32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ηλικιωμένη έγινε viral στο ΟΑΚΑ – Ξεμάτιαζε τον Παναθηναϊκό AKTOR []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε στον 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ με 87-82 του Ολυμπιακού και με μία φοβερή ανατροπή από 0-2, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με 3-2. Το «τριφύλλι» πανηγύρισε τον 2ο μεγάλο τίτλο της φετινής του χρονιάς, μετά και το ευρωπαϊκό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με αρκετούς φίλους της ομάδας να το αποδίδουν και σε ένα… γούρι!

Αυτό δεν είναι άλλο από μία ηλικιωμένη φίλαθλο των «πρασίνων», η οποία βρέθηκε στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ώστε να υποστηρίξει την αγαπημένη της ομάδα. Εκείνη έγινε viral με ένα βίντεο που κυκλοφορεί παντού στα social media, αφού… ξεμάτιαζε τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR ώστε να έρθει η νίκη.

Μία μέθοδο που λειτουργεί αρκετά σαν… γούρι το τελευταίο διάστημα. Ο Εμμανουήλ Καραλής πρόσφατα ζήτησε από την μητέρα του σε δηλώσεις στην ΕΡΤ να τον ξεματιάσει κι ο ίδιος την επόμενη αμέσως ημέρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Μάλιστα, σε νέες δηλώσεις του στη συνέχεια τόνισε πως όλη η Ελλάδα τον ξεμάτιασε! Τέτοια ήταν η αίσθηση που είχε από την καταπληκτική επίδοσή του! Στο εν λόγω περιστατικό, όταν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR αντιλήφθηκαν την γιαγιά να ξεματιάζει τους παίκτες, άρχισαν να την αποθεώνουν σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο που έλαβε μέρος στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικές ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας, με τον ίδιο να αφήνεται ελεύθερος και να επισκέπτεται τον οδοντίατρο για να φτιάξει τα δόντια που… έχασε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό