28.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εκδήλωση μόδας συνάντησαν οι δημοσιογράφοι ψυχαγωγικών εκπομπών την παρουσιάστρια του «Shopping Star» Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ρώτησαν για την εκπομπή που παρουσιάζει, για τις σχέσεις με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο Shopping Star. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και πολύ ολοκληρωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση πολύ όμορφη, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται, και είμαστε πολύ χαρούμενοι» δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για την διακοπή της συνεργασίας με την άλλοτε φίλη της Έλενα Χριστοπούλου, η παρουσιάστρια ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει: «Κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο Shopping Star και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει». «Δίνεις τώρα περιθώριο για πολύ σχολιασμό» της είπε η δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως για πολλά θέματα, δεν έχει να κάνει με το αν αφήνει κανείς περιθώρια σχολιασμού ή όχι. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι να σχολιάσω».

Για την προσωπική της ζωή σχολίασε: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Μπορεί να με δείτε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορεί και όχι, δεν ξέρω».

Όσον αφορά στο «GNTM»; «Η συζήτηση για το GNTM είναι πολύ γενική, πολλά λέγονται. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω κάτι. Τώρα που δουλεύω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα βλέπω από μια σκοπιά εγωιστική ή κοιτώντας μόνο τον εαυτό μου, πλέον αντιλαμβάνομαι το πρόγραμμα ως κάτι ενιαίο» παραδέχθηκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό