18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με animal print ολόσωμο σε sporty διάθεση- Εσύ θα τολμούσες την τάση;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πολύ ιδιαίτερο ολόσωμο για εσένα που θέλεις να τολμήσεις το διαφορετικό.

Αν έπρεπε να μοιραστώ με κάποιον ένα μέρος του καλοκαιρινού μου δράματος, αυτό θα ήταν η γνωστή η ιστορία με το ατέλειωτο κάψιμο από τον ήλιο, που δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουμε όσες έχουμε λευκή επιδερμίδα. Προσωπικά τις τελευταίες σεζόν έχω βρει την τέλεια λύση, με ένα μαγιό που είναι και super stylish αλλά και άνετο και πρακτικό.

Για καλή μας τύχη, μέσα στη γενικότερη τάση που ακολουθεί η σύγχρονη μόδα με την άνεση να έχει γίνει απόλυτη προτεραιότητα, τα trends των μαγιό έχουν προσθέσει πλεόν και sporty επιλογές στις νέες συλλογές των μαγιό. Και όταν sporty επιλογές, εννούμε κυρίως τα μαγιό εκείνα που θυμίζουν τη γνωστή στολή των surfers, που έχουν μετατραπεί στα πιο comfort swim wears της σεζόν. Μπορείς να βρεις ένα σχέδιο σε bikini με top με μακρύ μανίκι ή να πας σε ένα ολόσωμο, όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα συνεχίζει τις διακοπές της μετά τα Κουφονήσια στη Μύκονο, συνεχίζει όμως και τα άψογα beach look, δίνοντας μας όλη την απαραίτητη έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Το animal print ολόσωμο της Ηλιάνας.https://www.instagram.com/p/Cfv-CbLsDVB

Το γνωστό μοντέλο διάλεξε ένα πολύ sexy surfer style ολόσωμο μαγιό, με μακρύ μανίκι και φερμουάρ στο στήθος, που το άφησε ανοιχτό δημιουργώντας το τέλειο, θηλυκό ντεκολτέ. Το animal print που επέλεξε είναι από μόνο του ένα sexy τύπωμα, που σε συνδυασμό με τον τρόπο που το φόρεσε η Ηλιάνα, δημιούργησε ένα αρκετά edgy beach look. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μαγιό ενδείκνυται πολύ περισσότερο για παραλία και όχι για πισίνα.

Αν σκοπεύεις να επενδύσεις και εσύ σε ένα τέτοιου τύπου μαγιό, έχε υπόψη σου ότι τα colorful prints του πάνε πολύ. Γενικά δεν θα σε συμβούλευα να πας σε μονοχρωμία, αν και δεν είναι απαγορευτικό. Υπάρχουν bikinis και ολόσωμα με μακρύ αλλά και κοντό μανίκι, που καλύπτουν πάντα τους ώμους και είναι ότι καλύτερο, αν έχεις ευαισθησία στον ήλιο.

Ένα αθλητικού τύπου jockey καπέλο και ένα ζευγάρι sliders σε χαρούμενα, funky χρώματα είναι ιδανικά για να συ πληρώσεις ένα τέτοιο μαγιό. Ακόμη και αν δεν είσαι ο τύπος που κάνει sports στην παραλία, μπορείς πάντα να υιοθετήσεις το cool surfer style και να κάνεις τις βουτιές σου με άνεση και στυλ.

Photo:Instagram/@ilianapapageorgiou

Photo:Instagram/@ilianapapageorgiou

Photo:Instagram/@ilianapapageorgiou

Photo:Instagram/@ilianapapageorgiou



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό