23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στο κέντρο της πόλης με την Έλενα Χριστοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, 07:00

Στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου απέχει πολύ από μια τυπική σχέση μοντέλου και μάντατζερ. Οι δυο τους είναι σαν μητέρα με κόρη με το μοντέλο και παρουσιάστρια να αποκαλεί την Έλενα «mother» και την Έλενα να το απολαμβάνει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου περπατούσαν πιασμένες χέρι χέρι και έδειχναν ιδιαίτερα χαλαρές και ευδιάθετες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε για την περίσταση ένα τζιν παντελόνι με πουκάμισο και λευκά sneakers ενώ η Έλενα Χριστοπούλου φορούσε ένα φλοράλ φόρεμα σε λευκή και κόκκινη απόχρωση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κρατούσε μια Dionysus bag του οίκου Gucci, που φέρει την υπογραφή του Alessandro Michele και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η Έλενα Χριστοπούλου από την άλλη κράτησε μία μεγάλη τσάντα με print, ενώ ιδιαίτερο ύφος στο look της έδωσαν οι κάλτσες της. Τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν και είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

Ολοκλήρωσε το look με μεγάλα, χρυσά σκουλαρίκια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό