35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ηλεία: Το σκοτεινό παρελθόν του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης – Είχε απασχολήσει ξανά για βιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα, το 11χρονο αδικοχαμένο κορίτσι οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία αφού δολοφονήθηκε στην Ηλεία

Βαρύ και σκοτεινό είναι το παρελθόν του 37χρονου που ευθύνεται για την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές και για άλλες υποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το 2010 όταν τον έπιασαν να οδηγεί μηχανή χωρίς άδεια από το Α.Τ. Λεχαινών και είχε 2 μήνες καταδικαστικές. Στη συνέχεια, το 2012, είχε απασχολήσει για κλοπή καθώς είχε κλέψει από στάβλο στην Ανδραβίδα 8 πόρτες και 8 παράθυρα, με όλα αυτά να εντοπίζονται μετά από απλό έλεγχο στον δρόμο.

Το 2014, εισέβαλε στο σπίτι 77χρονου στην Αρετή Ηλείας, παραβίασε κλειδωμένη ντουλάπα και από εκεί άρπαξε μια καραμπίνα, την οποία είχε με άδεια ο ιδιοκτήτης.

Η δράση του φαίνεται πως δεν έφτασε μόνο μέχρι εκεί, αφού λίγα χρόνια αργότερα, το 2017 είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό σε βάρος 14χρονης τότε κοπέλας που είχε μεταφερθεί παρά τη θέλησή της στα βράχια, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του 37χρονου.

Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης Βασιλικής

Σήμερα, το 11χρονο αδικοχαμένο κορίτσι οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Η 11χρονη Βάσω ήταν εξαιρετική μαθήτρια με τη δασκάλα της να μιλάει με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

«Έχουν μία ευγένεια που δεν συναντάς συχνά σήμερα, μία αγωγή. Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό σε αυτή την οικογένεια, οι γονείς ήταν τόσο πολύ πάνω από τα παιδιά. Πιστέψτε με, είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να συνέλθω. Θεωρώ ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο, είναι αδιανόητο», είπε χαρακτηριστικά η εκπαιδευτικός μιλώντας στον Alpha.

«Πολύ συχνά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: κυρία δεν καταλάβαμε αυτό σε αυτή την άσκηση. Τρία χρόνια τα είχα τα παιδιά», ανέφερε η δασκάλα.

Όπως αποκάλυψε στην τελευταία σελίδα στο τετράδιο της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία είναι γραμμένη η φράση «Το χαμόγελο δεν άντεξε», με ημερομηνία 3/6/2024.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό