35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ηλεία: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης – «Όταν ήταν μικρή είχε καρκίνο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τύχη πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Κάπως έτσι συνέβη και με την 11χρονη στην Ηλεία που αν και βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο σε τρυφερή ηλικία, τελικά βρήκε το τέλος δολοφονημένη άγρια από το θείο της.

Όπως αποκάλυψε η σοκαρισμένη μητέρα του μικρού κοριτσιού, το παιδί της είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο συκώτι και είχε νικήσει την ασθένεια. Η τραγική μάνα μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συγκλόνισε λέγοντας ότι «αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα, είχε καρκίνο στο συκώτι. Έκατσα 3 μήνες στο Ριο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (10/6) εκδόθηκε Amber Alert μετά την εξαφάνιση της 11χρονης κοπέλας, ενώ λίγες ώρες αργότερα το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο με τον θείο της να παραδέχεται τελικά ότι αυτός τη δολοφόνησε με κατσαβίδι

Ο δολοφόνος πήγε να συμπαρασταθεί στην οικογένεια της 11χρονης

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινώνα έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας με τη δολοφονία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί. Μάλιστα, ο 37χρονος δεν δίστασε να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά «11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε». Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι η μικρή είχε πλύνει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θα γινόταν στη συνέχεια δολοφόνος της ενώ αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε περάσει καρκίνο στο συκώτι σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο που είπε η αστυνομία είναι ότι “το κορίτσι μου είναι σε αποθήκη σκοτωμένο”. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο θεός, να ήταν ζωντανό και να ήταν ανάπηρο. Έντεκα χρονών τι τράβηξε, τι θάνατο θα είχε; Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια», είπε η μητέρα της 11χρονης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου “μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου”. Εγώ πήγα σπίτι, τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω… Τι να πω; Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες τον δείχνουν στο φούρνο να περνάει από το φαρμακείο να έρχεται στο σπίτι», περιέγραψε.

«Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο. Πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό