35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ηλεία: Κάηκε λυόμενο της οικογένειας του 37χρονου την ώρα της κηδείας της 11χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα που οι γονείς της και οι κάτοικοι της Μυρτιάς συνόδευαν την 11χρονη Βασιλική στην τελευταία της κατοικία, το σπίτι της οικογένειας του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της, παραδινόταν στις φλόγες. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ilialive.gr, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία του άγρια δολοφονημένου κοριτσιού, ξέσπασε φωτιά σε λυόμενη κατοικία, η οποία φέρεται να είναι το λυόμενο που διέμενε ο 37χρονος μαζί με την οικογένειά του.

Φωτο: Eurokinissi

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η συγκεκριμένη οικία ανήκει στην οικογένεια του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 11χρονης σε ερημική αγροτική τοποθεσία, στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διενεργεί έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

ilialive.gr
Η κηδεία της Βασιλικής

Ένα τεράστιο, αναπάντητο «γιατί»… Ανείπωτη θλίψη για το άγρια δολοφονημένο αγγελούδι και αστείρευτη οργή για τον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο… Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του θείου της στη Μυρτιά Ηλείας.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της Βασιλικής, προκειμένου να τη συνοδεύσουν μαζί με τους απαρηγόρητους γονείς της στην τελευταία της κατοικία. Το λευκό φέρετρο με το άψυχο σώμα της μικρής Βασιλικής συνόδευσε πλήθος κόσμου από το σπίτι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Μυρτιά, εκεί όπου παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος, με την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας.

Λευκά μπαλόνια τοποθετήθηκαν στην εκκλησία, για το αδικοχαμένο παιδί, ενώ οι φίλοι της την αποχαιρέτισαν με λευκά τριαντάφυλλα… «Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν άξιζε αυτό το βασανιστήριο στο κορίτσι μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους. Να μην τους τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα», είπε η μητέρα της Βασιλικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό