35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ηλεία: Δολοφονημένη βρέθηκε η 11χρονη – Συγγενής της ο δράστης που ομολόγησε

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, καθώς εντοπίστηκε νεκρή από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

Ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς φέρει τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Αστυνομικές πηγές από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, αναφέρουν ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξαφάνισης της 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι συγγενικό της πρόσωπο και ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Μάλιστα, ο ίδιος αφού συνελήφθη, ομολόγησε το φρικτό έγκλημα. 

eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του κοριτσιού από το χωριό Μυρτιά. Μάλιστα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, όπως ανέφερε το «Χαμόγελο», οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

eurokinissi
Ποινικό παρελθόν

Αίσθηση και οργή προκαλεί την ίδια ώρα το στοιχείο ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου το 2017, με το ερώτημα πώς αυτός ο άνθρωπος ήταν ελεύθερος να είναι βασανιστικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό