22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ηλίας Ψινάκης: Τα τρία ατυχήματα με το αεροπλάνο και ο διάλογος των «μπιπ» με τη Μπέτυ Μαγγίρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε άγνωστες ιστορίες με ιστιοπλοϊκά και αεροπλάνα αναφέρθηκε ο Ηλίας Ψινάκης έχοντας στο πλευρό του τη Μπέτυ Μαγγίρα

Ένα ξεχωριστό σόου έδωσε για άλλη μια φορά ο Ηλίας Ψινάκης στο νέο επεισόδιο της σειράς «Στο Γηροκομείο» που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA.

Ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε στο επεισόδιο αυτό να γυμναστεί, με την Μπέτυ Μαγγίρα να εισβάλει στον χώρο και να του δίνει αφορμή για να ξεκινήσει τις αποκαλύψεις με πρώτη αυτή για το ατύχημα που είχε σε ιστιοφόρο σε ηλικία 18 ετών.

Μετά από αυτό ο Ηλίας Ψινάκης συνέχισε στο μοτίβο των εξιστορήσεων για ατυχήματα αποκαλύπτοντας ότι τρεις φορές έχει πέσει αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος: «Έχω πέσει τρεις φορές με το αεροπλάνο. Ένα ήταν στο Μεξικό που χάλασε, ένα μονοκινητήριο και προσγειώθηκε σ’ ένα χωράφι. Το άλλο ήταν μ’ ένα λίαρ τζερ στο Λας Βέγκας. Καθώς απογειωθήκαμε για να πάμε στο Λος Άντζελες πέταγαν κάτι φλαμίνγκο και κάηκε ο ένας κινητήρας. Μια άλλη φορά είχαμε ένα πάρει μια εμπορική πτήση, το ΚΤΕΛ που λέω εγώ και με το που φεύγουμε πήρε φωτιά ο ένας κινητήρας, αλλά κατάφερε και το προσγείωσε αμέσως».

Από εκείνο το σημείο και μετά Ηλίας Ψινάκης και Μπέτυ Μαγγίρα ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν ατάκες με αρκετά «μπιπ», αρχής γενομένης από την παροιμία για τους ηλικιωμένους. «Α, από πέσιμο… περισσότερο από χ@@@μο βλέπω να είναι το τελευταίο αντίο» σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο τραγούδι που θέλει να ηχογραφήσει και για την εμπλοκή του Desmond Child και του στιχουργού Νίκου Γρίτση πριν να σηκωθεί, να πάει δίπλα στην Μπέτυ Μαγγίρα και να της δείξει την πίσω πλευρά του.

«Κοίτα τον που είναι σαν κουρτίνα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης με την Μπέτυ Μαγγίρα να φωνάζει «δεν φοράει (σ.σ. εσώρουχο). Το είδα κι αυτό» και να του δίνει τη συμβουλή «θα πας να βάλεις λίγο σαν την Κιμ Καρντάσιαν» με τον Ψινάκη να έχει τον τελευταίο λόγο: «Κι όλα αυτά για να είμαι κούκλα στο φέρετρο;»

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό