19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ηθοποιός που ήμασταν μαζί στο “Ρετιρέ” έχει καταγγείλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Για να το καταγγείλλει η συγκεκριμένη ηθοποιός, που ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό κορίτσι, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί»

Μετά από πολύ καιρό ο Γιάννης Νέζης επικοινώνησε τις σκέψεις του δημόσια. Ο αγαπημένος «Κωστάκης» του σίριαλ «Ρετιρέ», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη και οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Δεν μπορούμε να λάβουμε υπόψη ότι οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει τον κύριο Φιλιππίδη λένε ψέματα ή τρελάθηκαν. Γιατί πολλές φορές ακούστηκε ότι το έκαναν για προβολή. Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι, γιατί έχει γίνει και από κοπέλες που αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με το ελληνικό θέατρο, βρίσκονται σε μία άλλη χώρα και δεν έχουν λόγο προβολής στα ελληνικά media» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νέζης και μίλησε για την ηθοποιό που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Με την συγκεκριμένη ηθοποιό ο ίδιος συμμετείχε στο σίριαλ «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη:

«Είναι από τους λίγους ανθρώπους εκείνης της εποχής που έχω σχέσεις προσωπικές. Για να το καταγγείλλει η συγκεκριμένη ηθοποιός, που ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό κορίτσι και σήμερα είναι μία πολύ σοβαρή κυρία, έχοντας παιδιά και οικογένεια, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί. Άλλωστε, ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, τα προσωπικά της τα κρατούσε βαθιά μέσα της».

Η συζήτηση στράφηκε και γύρω από την αμφιλεγόμενη δήλωση της Νεφέλης Ορφανού επί του θέματος. «Η Νεφέλη Ορφανού είναι ένας αυστηρός άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι η αλήθεια της αυτή» σχολίασε ο ηθοποιός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό