24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ηγέτης από νεαρή ηλικία»: Ύμνοι για Κασσελάκη από καλεσμένο στο γάμο και πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ύμνους» για τον Στέφανο Κασσελάκη στο διαδίκτυο, επεφύλαξε ο καλεσμένος στο γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, Δημήτρης Παπαδημητριάδης, ο οποίος είναι ψυχίατρος και υπήρξε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Σε ανάρτησή του στο X, δηλώνει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι καλεσμένοι μοιράζονται ιστορίες για το πώς από πολύ νεαρή ηλικία έδειχνε τα πρώτα σημάδια της ηγετικής του ικανότητας, για το προσωπικό του ταλέντο να ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες».

Μάλιστα, όπως γράφει, ένας δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, που βρέθηκε επίσης στο γάμο, ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Προέρχομαι από μία χαμηλή εισοδηματική τάξη και οφείλω στη διαρκή παρακίνηση του Στέφανου ό,τι είμαι σήμερα».

Ο κ. Παπαδημητριάδης δεν παραλείπει βέβαια να στρέψει τα βέλη του και στους εσωκομματικούς εχθρούς του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας: «Η βάση έχει μιλήσει. Απλώς κάποιοι δεν ακούν γιατί φωνάζουν υπερβολικά δυνατά το δικό τους όνομα».

Έχοντας την τιμή να παρευρίσκομαι στους εορτασμούς για το ΓΑΜΟ του Στέφανου και του Τάιλερ, ανάμεσα σε ανθρώπους από όλες τις φάσεις της ζωής τους και από πολλές διαφορετικές γωνιές του κόσμου, διαπιστώνω από πρώτο χέρι την ακλόνητη πίστη τους στον Στέφανο, σε όσα αντιπροσωπεύει…

— Dr Dim. Papadimitriadis (@papadimi) August 30, 2024 Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημητριάδη

Έχοντας την τιμή να παρευρίσκομαι στους εορτασμούς για το ΓΑΜΟ του Στέφανου και του Τάιλερ, ανάμεσα σε ανθρώπους από όλες τις φάσεις της ζωής τους και από πολλές διαφορετικές γωνιές του κόσμου, διαπιστώνω από πρώτο χέρι την ακλόνητη πίστη τους στον Στέφανο, σε όσα αντιπροσωπεύει και στην εξαιρετική του ικανότητα να συντονίζει, να οργανώνει και να εμπνέει.

Οι καλεσμένοι μοιράζονται ιστορίες για το πώς από πολύ νεαρή ηλικία έδειχνε τα πρώτα σημάδια της ηγετικής του ικανότητας, για το προσωπικό του ταλέντο να ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες, αλλά και ότι στα δύσκολα στέκεται πάντα δίπλα σε όλους.

Με εντυπωσίασε το παράδειγμα ενός δικηγόρου από τη Νέα Υόρκη, φίλου του από το κολλέγιο που έχει έρθει εδώ με τη γυναίκα του. Τον ευχαρίστησε δημόσια: «Προέρχομαι από μία χαμηλή εισοδηματική τάξη και οφείλω στη διαρκή παρακίνηση του Στέφανου ό,τι είμαι σήμερα».

Όλοι δείχνουν απεριόριστο σεβασμό για την ακεραιότητά του, την ειλικρίνειά του και τη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας.

Είναι προφανές σε εμένα ότι ο Στέφανος δεν είναι απλά ένας πολιτικός, αλλά ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη πολλών και ολότελα διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων, με τις πράξεις και τις επιλογές του.

Μα είναι αυτή η πολύ ιδιαίτερη ικανότητά του να ενώνει, να καθοδηγεί και να οραματίζεται που μας δίνει την έμπνευση και τη δύναμη να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Η δυσανεξία των διαφωνούντων δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό και τον άνθρωπο Στέφανο Κασσελάκη. Χαίρομαι που η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης το καταλαβαίνει αυτό και μπορεί να δει την αλήθεια, πίσω από τα προσωπικά κίνητρα – με το ένστικτο.

Για αυτό και η βάση έχει μιλήσει. Απλώς κάποιοι δεν ακούν γιατί φωνάζουν υπερβολικά δυνατά το δικό τους όνομα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό