29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Ζώδια: Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ζώδια: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά. Μια μέρα ακόμα πιο κοντά στην έξοδο…

ΚριόςΠροσπάθησε να συντηρήσεις την επιθυμία σου να παίξεις ομαδικά ακόμη κι όταν σε ξεβολεύει μέχρις αηδίας.

ΤαύροςΝεύσε καταφατικά στην προσωπική αναδιοργάνωση που χρειάζεται για να παραμείνεις σχετικός στην καριέρα και με τους προσωπικούς σου στόχους.

ΔίδυμοιΗ βελτίωση του εαυτού σου όπως και των σχέσεων με τους ανθρώπους της καθημερινότητας σου, πάει χέρι χέρι με την επιδιόρθωση παλιότερων προβλημάτων.

ΚαρκίνοςΓια να βοηθήσεις την συναισθηματική ποιότητα της σχέσης σου όπως και κάθε είδους κοινά οικονομικά, χρειάζεσαι καινούριο όραμα.

ΛέωνΕίναι αρκετά σαφές ότι ο ενθουσιασμός δεν φτάνει για την προσωπική κι επαγγελματική επιτυχία, χρειάζεται να κυνηγάς και τους σωστούς στόχους.

ΠαρθένοςΑντί να κοπιάζεις μέχρι εξαντλήσεως για να φέρεις βόλτα χίλια δύο, είναι καιρός να βρεις έναν καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖυγόςΗ δική σου επιθυμία δεν φτάνει για να σπρώξει την σχέση με τα παιδιά ή τα ερωτικά σου, για δες λίγο καλύτερα τι φοβίες παίζουν από κάτω.

ΣκορπιόςΕπαναστάσεις χωρίς ή και με αιτία στο σπίτι, μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια σοβαρή αταξία στη σχέση σου.

ΤοξότηςΑξιοθαύμαστη οποιαδήποτε πρωτοβουλία να συμμετέχεις, να βοηθήσεις, να στηρίξεις κοκ. Απλώς έχε κατά νου ότι κάθε άνοιγμα θέλει χώρο και χρόνο στη μέρα σου.

ΑιγόκερωςΕλλείψει παρηγοριάς στο σεξ, το φαγητό και το ξόδεμα, μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις σχέση με σύντροφο, παιδιά, δημιουργικότητα ή και διασκέδαση.

ΥδροχόοςΒιασύνη δεν χρειάζεται, επειδή ό,τι και να θέλεις να κάνεις, προϋποθέτει ότι έχεις την βασική οργάνωση, στο σπίτι, μέσα σου, στο γραφείο.

ΙχθύεςΕφόσον θέλεις να βάλεις τάξη σε συναισθήματα, δυσαρέσκειες, πρακτικές εκκρεμότητες, χρειάζεται και μία δραστική αναδιοργάνωση του τρόπου σκέψης σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό