19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ζωντανός ο ΠΑΟΚ παρά την ήττα στο Βελοντρόμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από σκηνές χάους και σοβαρών επεισοδίων στις κερκίδες, η Μαρσέιγ νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-1 στο Βελοντρόμ και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Conference League, με την ελληνική ομάδα να παραμένει στο κόλπο για το εισιτήριο που οδηγεί στους ”4” της διοργάνωσης. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12′ με τον Ζέρσον να εκμεταλλεύεται την πάσα του Παγιέ και με εξαιρετικό τελείωμα να νικά τον Πασχαλάκη.

Η ομάδα του Σαμπαόλι ήταν ανώτερη και με ένα τρομερό σουτ του Παγιέ από απόσταση στο 44′ πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ”δικέφαλος του βορρά” έβγαλε αντίδραση και έκανε ιδανικό ξεκίνημα. Μόλις στο 47᾽ ο Ελ Καντουρί με τρομερό σουτ μείωσε το σκορ για τον ΠΑΟΚ που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Άκπομ στο 58′. Ο Άγγλος φορ, όμως, αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Ματαντά.

Από το 65′ και έπειτα η Μαρσέιγ πίεσε αρκετά αλλά ο Πασχαλάκης βρέθηκε σε εξαιρετικό βράδυ και έσωσε την ομάδα του. Στο 74′ είπε ”όχι” σε Γεντούζι και Σαλιμπά ενώ στο 78᾽ απέκρουσε την προσπάθεια του Ουντέρ.

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο φινάλε του ματς πήρε το… δώρο από την αποβολή του Ζέρσον, ο οποίος δεν θα παίξει στον επαναληπτικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό