22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζωντανή κρατήθηκε η Κροατία απέναντι στην Τσεχία

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε ισοπαλία 1-1 και διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16»

Όλα για όλα τα έδωσαν οι παίκτες της Κροατίας και κράτησαν… ζωντανή την ομάδα του απέναντι στην Τσεχία, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Χάμπντεν Πάρκ της Γλασκόβης για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Euro 2020.

Οι Κροάτες βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από το 37′, όταν ο Σικ σκόραρε με πέναλτι για τους πολύ δυνατούς Τσέχους και έκανε το 1-0. Ταυτόχρονα, έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Αγγλία με 1-0 μια ήττα ακόμα θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ντάλιτς μπήκε με πάθος στο β΄ ημίχρονο και με μια… ρουκέτα του Πέρισιτς στο 47′ ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι είχε ρυθμό με την Κροατία να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Βλάσιτς για να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη, ενώ τις δικές τους φάσεις δημιούργησαν οι Τσέχοι.

Πλέον μετά την ισοπαλία η Κροατία έχει έναν βαθμό και χρειάζεται μόνο νίκη στο τελευταίο ματς απέναντι στην Σκοτία, ώστε να περάσει έστω και ως 3η από τον όμιλο. Οι Τσέχοι έχουν, ήδη, 4 πόντους καθώς είχαν επιβληθεί της Σκοτίας με 2-0 στην πρεμιέρα, αλλά θα δοκιμαστούν κόντρα στην Αγγλία την τελευταία αγωνιστική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό