19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ζωντανή» για την παραμονή η Κολονία

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δύο γκολ του 30χρονου αμυντικού της, Γιόνας Χέκτορ, η Κολωνία πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» με τη νίκη της, 2-1, επί της Λειψίας στο εναρκτήριο ματς της 30ής αγωνιστικής της Bundesliga.

Tέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της περιόδου oι «τράγοι» με το «τρίποντο» αυτό «έπιασαν» (προσωρινά) την Χέρτα στην 17η θέση κι εξακολουθούν να ελπίζουν στη σωτηρία ή, στο χειρότερο σενάριο γι΄ αυτούς να τερματίσουν στην 16η θέση και να παίξουν μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της δεύτερης κατηγορίας.

Η ήττα αυτή για την Λειψία βάσει ουσιαστικά «ταφόπλακα» στα όποία όνειρα είχε η ομάδα του Νάγκελσμαν για την ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου.

Σε περίπτωση, δε, που η Μπάγερν επικρατήσει αργότερα (21:30) στην «Αλιάνζ Αρένα» της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα βρεθεί στο +10 από την Λειψία και θα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα ματς που απομένουν για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο.

Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της σεζόν η Λειψία «έμεινε» από δυνάμεις, καθώς για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν κατάφερε να νικήσει (προηγήθηκε το εντός έδρας 0-0 με την Χοφενχάιμ) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκμεταλλευτεί έως το φινάλε τη «γκέλα» της Μπάγερν με την Ουνιόν στην 28η αγωνιστική.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό