27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

‘Ζητώ συγγνώμη για το κακό που μπορεί να έκανα όταν έφυγα από την Ατλέτικο’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
16.10.2022 | 08:52

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Πόρτο
2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος χάρισε τη νίκη στην Ατλέτικο κόντρα στην Αθλέτικ, απολογήθηκε στον κόσμο των “ροχιμπλάνκος” μετά το παιχνίδι για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το 2019 για την Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα είναι παίκτης της Ατλέτικο έως το 2026, αφού το σίριαλ με την Μπαρτσελόνα έλαβε οριστικά τέλος και πλέον θα ανήκει κανονικά στους ροχιμπλάνκος κι όχι με δανεισμό από τους Καταλανούς.

Ο Γάλλος διεθνής αισθάνθηκε την ανάγκη μετά το φινάλε του αγώνα με την Αθλέτικ, όπου έφτασε τα 100 γκολ στη La Liga με την Ατλέτικο, να απολογηθεί στον κόσμο για την απόφασή του το 2019 να αποχωρήσει με προορισμό τη Βαρκελώνη.

“Το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να ξεκινήσω στην αρχή της σεζόν με απογοήτευσε, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσα, είτε ως μπαίνοντας ως αλλαγή είτε ως βασικός. Αύριο θα είμαι χαρούμενος, γιατί τα παιδιά μου θα με ρωτήσουν αν έβαλα γκολ και μπορώ να τους πω ναι.

Είμαι περήφανος που μπόρεσα να υπογράψω και να γίνω ξανά παίκτης της Ατλέτικο. Στο τέλος ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θέλουν να το ακούσουν από το στόμα μου.

Ζητώ συγγνώμη για το κακό που μπορεί να τους έχω κάνει. Αλλά η μεγαλύτερη συγχώρεση που ζητάω είναι μέσα απ’ το γήπεδο, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε στον σωστό δρόμο”.

σχετικα αρθρα

Αθλέτικ – Ατλέτικο 0-1: Προσπέραση στην 3η θέση με Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο επισημοποίησε την απόκτηση του Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα έδωσαν τα χέρια για τον Γκριεζμάν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό