18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ζητώ δημόσια συγγνώμη- Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον πιλότο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.,  Σταύρος Μπαλάσκας, σχετικά με τη δήλωσή του που έχει προκαλέσει σάλο, στην οποία χαρακτήριζε «βλάκα» τον πιλότο συζυγοκτόνο της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, επειδή δεν επέλεξε να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, να καλέσει δηλαδή την αστυνομία μετά την πράξη του, πράξη η οποία θα είχε ως ενδεχόμενο αποτέλεσμα  να καθόταν, όπως είπε, στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής. 

Ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, συμπληρώνοντας ότι τα λόγια του παρερμηνευτήκαν. «Δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται», τόνισε. 

Εξήγησε ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι τη συγκεκριμένη δήλωση, εξετάζει η ΕΛΑΣ και έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το αν σε αυτά που είπε υπάρχει κάποια ποινική του ευθύνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό