32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ζημιές, συνθήματα, αυτοκόλλητα στην «OPAP Arena»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το βράδυ της Τετάρτης (29/05) γράφτηκε η πιο λαμπρή ιστορία στα 99 χρόνια ύπαρξης του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του μοναδικού στόχου που είχε απομείνει στον σύλλογο, αυτή ενός ευρωπαϊκού τροπαίου στο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς όμως δεν έλειψαν και τα έκτροπα. Πολύ άσχημες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας από την OPAP Arena, πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς σημειώθηκαν βανδαλισμοί στον χώρο των τουαλετών, όπου έχουν ξηλωθεί πόρτες. Φέρεται, μάλιστα, να έχει συμβεί το ίδιο και με λεκάνες, αλλά και με καρεκλάκια στις εξέδρες.

Παράλληλα, οι φίλοι των ερυθρόλευκων έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους με γκράφιτι και κόλλησαν αυτοκόλλητα στους καθρέφτες.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για εικόνες θλιβερές, που δεν τιμούν την γιορτή του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Intime

Intime

Intime
Η UEFA ξεκινά την αποκατάσταση της OPAP Arena

Η UEFA από την πλευρά της κατέγραψε τα όσα συνέβησαν και γι’ αυτό από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30/5), ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης, προκειμένου η «OPAP Arena» να καθαριστεί και να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, θα αφαιρεθούν από το γήπεδο όλα τα αυτοκόλλητα, ενώ θα γίνει η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν, όπως η αφαίρεση καθισμάτων και τα βαψίματα στους τοίχους του γηπέδου από πλευράς Πειραιωτών.

Σημειώνεται πως με βάση την ενημέρωση που παρείχε η UEFA, η ομάδα της οποίας οι οπαδοί θα έκαναν ζημιές, είναι και αυτή που θα πληρώσει για την επισκευή αυτών.

Έτσι όταν η OPAP Arena επανέλθει στην αρχική της μορφή, η UEFA αναμένεται να στείλει τον λογαριασμό με τις τιμές στις δύο ομάδες.

Intime

Intime

Intime

Intime
Οπαδοί του Ολυμπιακού έφυγαν με καθίσματα από την OPAP Arena

Την ίδια ώρα τον γύρω του διαδικτύου κάνουν βίντεο και φωτογραφίες με φιλάθλους των ερυθρολεύκων να κρατούν στα χέρια καθίσματα βγαίνοντας από το γήπεδο.

Μαρινάκης: «Ευχαριστούμε την Νέα Φιλαδέλφεια για την άψογη φιλοξενία»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την κατάκτηση του Conference League, απ’ τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και για την φιλοξενία της Νέας Φιλαδέλφειας και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του γηπέδου και της ΑΕΚ λέγοντας «Είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Σήμερα θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα. Ήταν κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, τον πατέρα μου, τον Σάββα, στη Θύρα 7. Είναι στιγμές συγκίνησης και μεγάλης χαράς.

Συνεχίζουμε όχι μόνο να ονειρευόμαστε, αλλά και να ανεβαίνουμε ψηλά. Είναι μια συλλογική δικαίωση και είμαστε τυχεροί γιατί συνήθως το πιάτο της δικαίωσης τρώγεται κρύο. Σήμερα το φάγαμε ζεστό. Προχωράμε. Ξεκινάμε, το επόμενο μπορεί να είναι το Europa League».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό