27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζαγοράκης: «Από τις… κραυγές θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φίγκο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει γύρω από το όνομα του Λουίς Φίγκο, με αφορμή ένα στιγμιότυπο όπου φαίνεται να μην δίνει το χέρι του στον θρυλικό αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. 

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι των Legend της Ελλάδας του 2004 κόντρα στους All Star της UEFA, οι δύο αρχηγοί των ομάδων πριν από την έναρξη του παιχνιδιού δίνουν όπως είναι καθιερωμένο πάντα τα χέρια μεταξύ τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Ένα στιγμιότυπο ωστόσο έδειχνε τον Πορτογάλο, να μην κάνει χειραψία με τον Έλληνα πρώην «αστέρα», και οι συζητήσεις γύρω από το περιστατικό άρχισαν… να φουντώνουν. Ο Ζαγοράκης μέσω μιας δημοσίευσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να βάλει ένα «στοπ» σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί με την φωτογραφία που δημοσίευσε να απεικονίζει τους δύο παίκτες να δίνουν κανονικά τα χέρια τους.

Ο ίδιος σχολίασε κάτω από την φωτογραφία τα εξής: 

«Ανάμεσα στις κατά περίπτωση “κραυγές” και τα “ανέξοδα σχόλια” θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουίς Φίγκο και τους υπόλοιπους All star τς UEFA, που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στο επετελειακό φιλικό αγώνα 20 ετών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η δημοσίευση του θρυλικού παλαίμαχου άσου της Εθνικής μας:

instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό