31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Το καλοκαίρι της μόλις άρχισε

Ειδήσεις Ελλάδα

Από την μια η ξαφνική άνοδος της θερμοκρασίας και ο καύσωνας που βρισκεται προ των πυλών, από την άλλη ο Ιούνιος που μόλις μπήκε, όλα αυτά οδήγησαν πολλούς από τους αγαπημένους μας celebrities να αρχίσουν από τώρα τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.   

Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ταξίδεψε μέχρι την Κύθνο αυτο το Σαββατοκύριακο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της απο την παραλία.

Η πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, λοιπόν, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό και έγραψε στη λεζάντα που τις συνόδευε: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλο μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!».

Αμέσως μετά, για μια ακομη φορά οι ακόλουθοί της στα social media, αποθέωσεαν την αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιό για την ομορφιά της, αφού στις συγκεκριμένες φωτογραφίες πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με βρεγμένα μαλλιά παραμένωντας κούκλα, όπως πάντα. Όσο για το καλλίγραμμο σώμα της, επίσης δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. αφού η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει πάντα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό