35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Νέα ανάρτηση με «καρφιά» για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση με την οποία έκανε λόγο για απιστία του εν διαστάσει συζύγου της, Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου «ξαναχτύπησε» μέσω Instagram.

Η influencer, που ξεχωρίζει με την παρουσία της στο «My Style Rocks», με story στον προσωπικό της λογαριασμό έριξε φαρμακερά βέλη για τη νέα σύντροφο που φέρεται να έχει ο ποδοσφαιριστής της ρουμανικής Κλουζ.

«Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να ζηλέψω για μια θέση που πρώτη είχα. Αν δεν σηκωνόμουν, δεν θα καθόσουν εκεί», ανέφερε στο story της η Ζέτα Θεοδωροπούλου, σημειώνοντας με νόημα: «Ο δεύτερος είναι πάντα δεύτερος».

Instagram / lady_theo17

Τις προηγούμενες ημέρες εξάλλου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί, με διαφορετικές παρέες, αλλά σε κοντινά τραπέζια. Οι δυο τους ήταν σαν ξένοι στην ίδια πόλη, αφού δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. 

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου συνοδευόταν από φίλες της, μεταξύ των οποίων και συμπαίκτριές της από το «My Style Rocks». Φορούσε μια εντυπωσιακή εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα με swarovski και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης από την πλευρά του, δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι στο ίδιο μαγαζί ήταν η εν διαστάσει σύζυγός του και δεν δίστασε να ανεβεί στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο, με τα τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό