29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ζέστη, συννεφιά και τοπικές βροχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και συγκεκριμένα στα ηπειρωτικά, ο καιρός θα είναι άστατος.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας με αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές, και συγκεκριμένα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες, που θα είναι λίγο πιο έντονες στα ορεινά τους τμήματα. Ωστόσο, στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 35 με 37 βαθμούς και τοπικά θα αγγίξει και τους 38 βαθμούς, ενώ στη βόρεια Ελλάδα θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας και αραιές νεφώσεις που κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 και τοπικά θα αγγίξει και τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας και αραιές νεφώσεις που κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πιο πυκνές, οπότε και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές, και μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό