35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ζάμπιτς στο flash.gr: «Το 100% μας για τον τίτλο – Έχουμε απίστευτους οπαδούς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα εξαιρετικό τέμπο έληξε ο δεύτερος αγώνας των τελικών της Α1 του χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, όπου η «Ένωση» μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια, επικράτησε 25-23 και έκανε το 1-1 στην σειρά. Αυτή η αντίδραση, θα δώσει μεγάλη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Το επόμενο δρομολογημένο ντέρμπι είναι την Δευτέρα στην Νίκαια με οικοδεσπότη τους «ερυθρόλευκους» (10/06, 18:00)

Ο Ιγκόρ Ζάμπιτς, ο Σλοβένος πίβοτ, μίλησε στο flash.gr και στον Δημήτρη Δράκο για την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και για τους τελικούς γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε μεταξύ άλλων και την απίστευτη ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζάμπιτς:

Τι έχεις να πεις για το παιχνίδι, αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας σου που κατέκλεισαν το γήπεδο;«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τους οπαδούς μας που ήταν φανταστικοί, έγινε πιο εύκολο το έργο για εμάς. Προσωπικά, εγώ ήρθα στην ΑΕΚ για να αγωνίζομαι για αυτούς τους φιλάθλους. Επίσης, είναι ενθαρρυντικό που κάναμε καλή δουλειά σήμερα και ισοφαρίσαμε την σειρά». 

«Θα δώσουμε ξανά την χαρά ενός τίτλου στους φιλάθλους μας»

Πιστεύεις πως τώρα το μομέντουμ είναι με το πλευρό σας;«Εννοείται. Είχαμε να παίξουμε αγώνα ένα μήνα και έπρεπε να να βρούμε ξανά τα βήματά μας στο γήπεδο. Τώρα, ματς ανά ματς θα γινόμαστε καλύτεροι σίγουρα και θα κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας για άλλη μία φορά». 

Παίκτες και κόσμος «έγιναν ένα» μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στην Α1 χάντμπολ pic.twitter.com/4E9qn3ZS5Y

— flash.gr (@Flashgr_) June 6, 2024

Μετά την λήξη του ματς, οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» πανηγύρισαν την νίκη με τον Ολυμπιακό με τους οπαδούς του συλλόγου. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό