25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

« Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΩΡΑ»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είναι ξεκάθαρο πια. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Τους νοιάζει να δείξουν ότι «όλοι το ίδιο είναι». Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΩΡΑ», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν έσχες!

Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να ανοίξει αμέσως την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να πάμε και οι δύο αύριο να καταθέσουμε το πόθεν έσχες μας για το 2023. Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Εκείνος έχει;

Κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 6, 2024

Και τι κάνει; Όχι μόνο δεν την ανοίγει τώρα, αλλά δεν θα την ανοίξει ούτε την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει, στις 30/6. Θα την κρατήσει κλειστή για άλλους τρεις μήνες!

Είναι ξεκάθαρο πια. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Τους νοιάζει να δείξουν ότι «όλοι το ίδιο είναι». Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΩΡΑ»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό