23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‘Εύχομαι η ζωή του να είναι τόσο γεμάτη και έντονη όσο αυτή που έζησε στον Ολυμπιακό’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
17.06.2022 | 23:32

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3 / – (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το “αντίο” του Γιώργου Πρίντεζη και τις βάσεις που έχει βάλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους τα επόμενα χρόνια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησε τον Ολυμπιακό στο νταμπλ μετά από 25 χρόνια, εξηγώντας μετά από το τέλος του αγώνα πως το ενδιαφέρον κάθε παίκτη για τον διπλανό του ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά. Πέραν αυτού, ο προπονητής των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στο “αντίο” του Γιώργου Πρίντεζη από την δράση.

ΜΠΑΣΚΕΤ

17 Ιουνίου 2022 23:16

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας. Είχαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα για να παίξεις εναντίον. Φέτος μίλησα πολύ εγώ, τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν οι πρόεδροι κι οι παίκτες. Η συνεκτικότητα της ομάδας ήταν το πιο σημαντικό, το πώς νοιαζόταν ο ένας για τον άλλον. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη βάση για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο”.

Ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Πρίντεζη: “Είναι η ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, το πιο αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φιλάθλων μας. Η ζωή του εύχομαι να είναι τόσο γεμάτη, τόσο χαρούμενη και τόσο έντονη όσο αυτά τα 20 χρόνια στον Ολυμπιακό”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό