14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύκολα ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι μοιραίοι του αθηναϊκού ντέρμπι, Αϊτόρ και Παλάσιος έγιναν… ωραίοι και ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε στο ρελαντί 2-0 επί του Ατρομήτου στη βροχερή Λεωφόρο.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή, ο Ατρόμητος τον είχε μπλοκάρει παίζοντας οργανωμένα πίσω από την μπάλα και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Όλα αυτά μέχρι το 31᾽. Ο Αϊτόρ με υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, βρήκε τον Καρλίτος στη… καρδιά της άμυνας και ο Ισπανός με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των ᾽᾽κυανόλευκων᾽᾽. Τέσσερα λεπτά αργότερα, το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ έφτασε κοντά και στο δεύτερο γκολ αλλά ο αμαρκάριστος Παλάσιος πλάσαρε πάνω στον Γιαννιώτη, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Ο Ατρόμητος έπρεπε να παίξει πιο ανοιχτά στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερους χώρους και είχαν καλές στιγμές για να πετύχουν γρήγορα και δεύτερο γκολ. Αϊτόρ και Καρλίτος αστόχησαν και τελικά την λύση την έδωσε ο Παλάσιος στο 75′ με ωραία ενέργεια από αριστερά και σουτ που δεν άφησε περιθώρια στον Γιαννιώτη.

Aϊτόρ και Παλάσιος που είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν καθοριστικοί σήμερα υπέρ της ομάδας του.

Στη συνέχεια το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ έριξε ρυθμούς και το μοναδικό άξια αναφοράς γεγονός, ήταν η συμμετοχή του Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση. Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού έκανε την επανεμφάνισή του επτά μήνες μετά από την τελευταία του συμμετοχή και την επέμβαση στον αστράγαλο.

Με αυτό το τρίποντο, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση με 20 βαθμούς στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό