29.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Εύη Βατίδου: «Το ντύσιμο της Δανάης Μπάρκα απευθύνεται σε υπέρβαρο κοινό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Διάθεση για νυχτερινές εξόδους έχει τις τελευταίες μέρες η Εύη Βατίδου, αλλά και διάθεση για δηλώσεις στην κάμερα. Αυτή τη φορά δεν μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, το ντύσιμο των οποίων δεν την ενθουσιάζει. «Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι και πολύ καλοντυμένες, γενικώς. Το να υποστηρίξεις όλα τα ρούχα, θεωρώ ότι πρέπει να σου πάει. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους» εξήγησε.

Ο δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει και τις στιλιστικές επιλογές της Δανάης Μπάρκα και εκείνη είπε: «Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυ-ντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δεν θα έλεγα δηλαδή ότι απευθύνεται σε όλους… ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling (σε όλους). Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, σε overweight (υπέρβαρο)».

Θυμίζουμε ότι μόλις μια μέρα πριν μας είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή και είχε πει: «Δεν έχω κάποια σχέση, φαίνεται δεν είμαι για σχέση εγώ. Ο Θεός με έχει ορίσει να είμαι μόνη μου σε αυτή τη ζωή. Δεν υπάρχουν άντρες, εγώ είμαι περίεργη; Δεν ζητάω και πολλά – πολλά να σου πω την αλήθεια, αλλά ίσως τελικά να μη μπορώ να συμβιβαστώ ή ίσως δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Δύσκολα τα πράγματα.

Επειδή μεγαλώνουμε τώρα, οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι, οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Χάθηκε η ζωή μου, έφυγαν τα νιάτα μου και με πήρε λίγο η μπάλα… με το μεγάλωμα των παιδιών. Δεν με αξίωσε ο Θεός να κάνω άλλα παιδιά, παρόλο που το ήθελα. Αισθάνομαι ότι είμαι μικρή αλλά μεγάλη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό