22.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Εύβοια: Στον εισαγγελέα ο άνδρας που σκότωσε τον 73χρονο θείο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα δικαστήρια της Χαλκίδας έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) ο 38χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον θείο του το προηγούμενο βράδυ στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ επιχειρούσε να κρυφτεί. Πριν λίγες ώρες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα προκείμενου να δώσει εξηγήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το evima.gr, οι δύο άνδρες είχαν έντονο καβγά μεταξύ τους και τότε ο 38χρονος επιτέθηκε στον 73χρονο θείο του με αιχμηρό αντικείμενο και του κατάφερε χτυπήματα στον λαιμό και τα πλευρά.

Πληροφορίες από την αστυνομία, που επικαλείται το ίδιο μέσο, αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ πιθανότατα υπάρχουν και θέματα καταχρήσεων.

«Του ζήτησε χρήματα»

Όπως δήλωσε στο MEGA, ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στη διάρκεια του καβγά που προηγήθηκε του φόνου, ο ανιψιός φαίνεται να ζήτησε χρήματα από το θείο του και εκείνος του αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος πήρε ένα μαχαίρι επιβίωσης, πήγε στο σπίτι του θείου του και «τον μαχαίρωσε τουλάχιστον έξι φορές στο λαιμό και στο στήθος». Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε από την Αστυνομία μέσα σε νεκροταφείο. Μάλιστα, πάνω του βρέθηκε και ένα δίκανο καθώς και φυσίγγια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό