15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Εύα Μέντες: Γιατί απαγορεύει στις κόρες της την χρήση κινητών τηλεφώνων και social media

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυο κόρες έχουν αποκτήσει η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, την 10χρονη Εσμεράλντα και την 8χρονη Αμάντα και η σωστή ανατροφή τους είναι προτεραιότητά τους και τους προβληματίζει. Με συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times η 50χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν επιτρέπει στα παιδιά της να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Το να λέω στο παιδί μου «μπες στο διαδίκτυο να ψάξεις κάτι, είναι σαν να του λέω « πήγαινε μέσα στη νύχτα στο δρόμο και θα είσαι μια χαρά». Ξέρω ότι ακούγεται ακραίο, αλλά εγώ αυτό νιώθω» παραδέχθηκε.

Προσπαθεί πολύ όπως εξήγησε να μεγαλώσει τις κόρες της με αρχές και να τις κάνει ισορροπημένες γι’ αυτό και με παραδείγματα που αφορούν την ίδια και τον σύζυγό της τους τονίζει πόσο σημαντικό είναι να παλεύουν στη ζωή τους για να καταφέρουν πράγματα. 

«Τους εξηγώ κάποια πράγματα που δεν είχα όταν ήμουν μικρή, για αυτά που δεν είχε ο Ράιαν όταν ήταν μικρός, πόσο σκληρά έπρεπε να παλέψουμε, τις σκοτεινές μέρες που περάσαμε προσπαθώντας να τα βγάλουμε πέρα από τον έναν μισθό στον άλλον. Αλλά ποτέ δεν θα καταλάβουν πραγματικά, αν δεν το βιώσουν» δήλωσε η καταξιωμένη ηθοποιός.

«Έχω άγχος για το πώς θα μεγαλώσουν και το μεταδίδω και σε αυτές, αλλά θέλω να έχουν αυτοεκτίμηση και τις βάζω να κάνουν και εκείνες κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό