20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εύα Αντωνοπούλου: Το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ, η ζωή με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα και το εξοχικό στην Αράχωβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Η Εύα Αντωνοπούλου την Τετάρτη 31 Μαΐου και ύστερα από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ αποχώρησε αφού εκφώνησε πρώτα το τελευταίο της μεσημεριανό δελτίο στον σταθμό.

Η χθεσινή μέρα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά με την Εύα να μην κρύβει τη συγκίνησή της για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ», ανέφερε αρχικά η Εύα Αντωνοπούλου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, τεχνικούς, δημοσιογράφους, στο κοντρόλ, στους πολύ κοντινούς συνεργάτες για το τελευταίο αυτό αντίο. Δεν είναι αντίο», πρόσθεσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος. «Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυντζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», είπε ολοκληρώνοντας το δελτίο ειδήσεων η Εύα Αντωνοπούλου.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

«Είναι μία μέρα με πολλή συγκίνηση, με πολλή ευγνωμοσύνη για τον ΣΚΑΪ και τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, είναι δύσκολοι πολύ συναισθηματικά… Είναι όπως όταν φεύγεις από το σπίτι σου και κάνεις μια νέα αρχή, λες εις το επανιδείν. Όταν δεν έχεις πράγματα να χωρίσεις, όταν δεν έχεις τσακωθεί, όταν έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή σου για να κάνεις μια επιλογή επαγγελματική, φυσικά και λες εις το επανιδείν» είπε η Εύα Αντωνοπούλου στις κάμερες που την περίμεναν έξω από το κανάλι του Φαλήρου.

Για τις φήμες που την θέλουν να αποχωρεί με ένταση από τον ΣΚΑΪ, μια και ολοκλήρωσε το δελτίο ένα μήνα νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου της, η Εύα Αντωνοπούλου απάντησε: «Είναι κάποια τεχνικά πράγματα που οι απέξω δεν είναι σε θέση να τα γνωρίζουν. Είναι στην κανονική διαδικασία της λήξης του συμβολαίου. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα, δεν έχω λόγο να μην το πω, αν υπήρχε θα το έλεγα».

Το νέο επαγγελματικό βήμα

Εδώ και καιρό φήμες θέλουν την Εύα Αντωνοπούλου να έχει συμφωνήσει με το OPEN και συγκεκριμένα για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Αυτός ήταν μάλιστα κι ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

Η ίδια απάντησε σχετικά με αυτό. «Δεν είναι η ώρα τώρα. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό που θα κάνω από εδώ και πέρα, είναι ότι λίγο διάστημα θα ξεκουραστώ. Λέτε να κάνω καθημερινό βραδινό δελτίο; Άμα το λέτε εσείς…».

Η δημοσιογράφος βεβαίως δεν θέλησε να επιβεβαιώσει άμεσα τις φήμες ότι θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο, το έκανε όμως με έμμεσο τρόπο. Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσει για το νέο της τηλεοπτικό βήμα και σίγουρα όταν αποφασίσει να το κάνει, θα μιλήσει και για τους λόγους που πήρε απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ.

Προσωπική ζωή

Η Εύα Αντωνοπούλου εδώ και δέκα χρόνια είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων που αποφεύγει τις κοσμικές εξόδους και ζει αθόρυβα τον έρωτά του. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη μέρα υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε το ζευγάρι στην Αμερική.

«Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η περιπέτεια υγείας της

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Εγώ» η Εύα Αντωνοπούλου είχε μιλήσει για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Έχει πια περάσει και είναι όλα καλά. Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να τονίσω σε όλες τις γυναίκες πόσο απαραίτητο είναι να κάνουν τακτικά τους ιατρικούς τους ελέγχους. Η πρόληψη σώζει ζωές. Πιστεύω ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να κλονίσει έναν άνθρωπο εκτός από τα θέματα υγείας».

Το παραδοσιακό εξοχικό σπίτι στην Αράχωβα

H όμορφη δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας, διαθέτουν ένα παραδοσιακό εξοχικό σπίτι στην Αράχωβα, το οποίο επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία. Οι δυο τους απολαμβάνουν να πηγαίνουν βόλτες στο βουνό, να κάνουν σκι και snowboard στον Παρνασσό τον χειμώνα, να γεύονται τοπικά εδέσματα και γενικώς να εξερευνούν τη φύση.

Η εξοχική τους κατοικία αποτελεί το προσωπικό τους ησυχαστήριο, όπου έχουν την δυνατότητα να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν αποπνέοντας καθαρό αέρα.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό