Home Περιβάλλον Εφιάλτης για 42χρονη στον Βόλο

Εφιάλτης για 42χρονη στον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε στην περιοχή του Αναύρου στο Βόλο, περιέγραψε μια 42χρονη γυναίκα, όταν αγέλη έξι σκυλιών της επιτέθηκε απρόκλητα, με την ίδια να παλεύει να ξεφύγει, μόνη και αβοήθητη, εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή το βράδυ, περίπου στις 9:30. Η ίδια είχε βγει για περίπατο και βρισκόταν στην παραλία του Αναύρου. Ανέβαινε την τσιμεντένια ράμπα που ενώνει την παραλία με την αφετηρία των ΚΤΕΛ προκειμένου να πάει να πάρει το αυτοκίνητό της.

Την ώρα που ανέβαινε είδε ένα σκυλί μπροστά της το οποίο ήταν έτοιμο να επιτεθεί. Πριν προλάβει να αντιδράσει, εκείνο την άρπαξε από το μανίκι από το μπουφάν.

«Από πίσω ακολούθησαν άλλα πέντε σκυλιά και δύο από αυτά άρχισαν να με δαγκώνουν στις γάμπες. Το ένα είχε αρπάξει το μανίκι από το μπουφάν και τα άλλα δύο με δάγκωναν στα πόδια. Προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Ημουν στην ανηφόρα και το ένα με τραβούσε από μπροστά και τα άλλα δύο από πίσω. Είχα μείνει σχεδόν ακίνητη. Φώναζα με δαγκώνουν», περιγράφει η 42χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια επί τρία με τέσσερα λεπτά της ώρας ένιωθε τα δαγκώματα στο πίσω μέρος των ποδιών της, ενώ όπως λέει κανείς δεν πλησίασε για να διώξει τα αγριεμένα σκυλιά.

«Υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή αλλά κανείς δεν με βοήθησε. Είτε φοβήθηκαν είτε δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν τα σκυλιά κι έφυγαν», αναφέρει.

Η ίδια δεν έχασε χρόνο. Έσπευσε άμεσα στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από γιατρούς και της έγραψαν φάρμακα, αντιτετανικό, αντιβίωση έξι ημερών και σπρέι για τις πληγές.

«Πιστεύω ότι με έσωσε το γεγονός ότι φορούσα χοντρό παντελόνι και ότι έμεινα ακίνητη», σημειώνει.

taxydromos.gr
Τρόμος για τους πολίτες τα αδέσποτα

Τώρα η 42χρονη περιμένει την ιατρική έκθεση από το νοσοκομείο, προκειμένου να την προσκομίσει στον Δήμο Βόλου όπου και θα κάνει αναφορά για το συμβάν.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή του Αναύρου όπως και των Παλαιών, υπάρχουν αγέλες αδέσποτων που εκδηλώνουν επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος πολιτών.

Η επίθεση ήρθε να προστεθεί στη σχετική λίστα, με κατοίκους της περιοχής να ζητούν από τις αρμόδιες αρχές τη λήψη μέτρων, για την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης. Τα αδέσποτα στους δρόμους αυξάνονται και οι καταγγελίες για επιθέσεις σε περαστικούς κάθε ηλικίας, συνεχίζονται από τις αρχές του χρόνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version