23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εφεδρικός οδηγός της Aston Martin ο Stoffel Vandoorne

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ο πρώην οδηγός της Formula 1 και πρωταθλητής της Formula E για το 2021/2022, Stoffel Vandoorne, θα ενταχθεί στις τάξεις της την επόμενη χρονιά παίρνοντας το ρόλο του οδηγού δοκιμών και ως εφεδρικός. Επιπλέον, θα λάβει μέρος σε ένα εντατικό πρόγραμμα στον προσομοιωτή στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Silverstone.

Ο Βέλγος, ο οποίος οδήγησε για τη McLaren από το 2016 έως το 2018 και πρόσφατα ήταν εφεδρικός οδηγός της Mercedes-AMG F1, θα έχει ένα πλήρες πρόγραμμα με την βρετανική ομάδα, παράλληλα με τις δεσμεύσεις του στην Formula E για την ομάδα της DS Penske.
Ο Vandoorne θα μοιραστεί τις ευθύνες του στην Aston Martin με τον πρωταθλητή της F2, Felipe Drugovich, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα ως οδηγός δοκιμών και εφεδρικός. Η μετακόμιση του Vandoorne στην Aston Martin θα τον φέρει και πάλι δίπλα στο Fernando Alonso, καθώς οι δύο τους ήταν teammates στη McLaren από το 2016 έως το 2018.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Fernando Alonso θα φορέσει για πρώτη φορά την αγωνιστική στολή της Aston Martin στις δοκιμές ελαστικών που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα της Yas Marina την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, ήτοι δύο ημέρες μετά το GP του Άμπου Ντάμπι, τον τελευταίο αγώνα της τρέχουσας σεζόν στην ίδια πίστα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό