19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη, θα γίνουν αλλαγές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αργύρης Γιαννίκης ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΑΕΚ και προσωπικά τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Μελισσανίδη για την έμπρακτη στήριξη, που εκφράστηκε με ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε και μας βρίσκει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα ήταν ένα 10λεπτό σοβαρή, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, δεν είναι εύκολο να παίξεις εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ», δήλωσε μετά τον αγώνα της Καισαριανής με την Κηφισιά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. 

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κύριο Μελισσανίδη για τη στήριξη στο πρόσωπό μας και στη δουλειά που κάνουμε. Θα συνεχίσουμε το έργο μας. Έχω μία πλήρη εικόνα της ομάδας μετά από δύο μήνες. Οπότε θα συνεχίσουμε την εξέλιξη που έχουμε, ίσως και αλλαγές. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και υγεία σε μία περίοδο πανδημίας».

Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, δήλωσε: «Όπως είπα ευχαριστώ τη διοίκηση για την πίστη σε αυτό που κάνουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι».

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για το αν θα γίνουν μεταγραφές. «Όχι ακόμη, είναι νωρίς. Όταν είναι να ανακοινώσουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε. Αλλαγές μπορεί να είναι και αγωνιστικές, να βελτιωθούμε περισσότερο», απάντησε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό