22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Ευχαριστώ που έσωσες ξανά τον πισινό μας’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.01.2022 | 18:56

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Άλισον στο πλαίσιο αγώνα της Λίβερπουλ με την Σαουθάμπτον για την Premier League | 8 Μαΐου 2021
@2021 PAUL ELLIS/POOL VIA AP IMAGES

Η Λίβερπουλ αναπτέρωσε τις ελπίδες της για να φτάσει στην βαθμολογία την Μάντσεστερ Σίτι με το 3-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και ο Γιούργκεν Κλοπ απέδωσε τα εύσημα για το τρίποντο στον Άλισον με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο.

Η Λίβερπουλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος στο Σέλχαρστ Παρκ όπου και πέτυχε δύο γκολ όμως στο δεύτερο αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και χρειάστηκε να έχει σε πολύ καλή βραδιά τον Άλισον, μέχρι να φτάσει στο 3-1 που την έφερε στο -9 από την κορυφή και με ματς λιγότερο έναντι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να αποθεώνει μάλιστα τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο κίπερ με τις δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης.

“Η εμφάνισή μας απόψε θύμισε λίγο Τζέκιλ και Χάιντ. Μπορείτε να δείτε πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Ήμασταν για 35 λεπτά εκπληκτικοί.

Μετά, και ενώ είχε προηγηθεί μία έντονη εβδομάδα, δεν έχω πραγματική εξήγηση για αυτό που συνέβη όμως η έλλειψη έντασης και φρεσκάδας μπορεί να δώσει την εξήγηση”, δήλωσε αρχικά ο Κλοπ για να ρωτηθεί για το τι είναι αυτό που είπε στον Άλισον μετά το ματς και να αποκρίνεται ως εξής:

“Του είπα τώρα, σε ευχαριστώ που μας έσωσες τους πισινούς ξανά. Μου είπε “αυτή είναι η δουλειά μου”. Φυσικά και είναι πολύ βοηθητικό για μία ομάδα να έχει έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης για να την προστατεύει”.

Όσον αφορά επίσης στις ελπίδες τίτλου της Λίβερπουλ με δεδομένο πως η διαφορά από την Σίτι κατέβηκε σε μονοψήφιο νούμερο, είπε: “Η απόσταση είναι πάρα πολύ μεγάλη για να μιλήσουμε για αυτό αλλά δεν χρειάζεται.

Απλά πρέπει να κερδίζουμε ματς. Κάθε ματς της Premier League είναι δύσκολο όπως είδαμε απόψε. Το κάναμε πιο συναρπαστικό απ’ότι ήταν απαραίτητο! Θα δούμε τι θα συμβεί στους τελευταίους μήνες της σεζόν”.

σχετικα αρθρα

Premier League: Η Λίβερπουλ μείωσε στο -9 από την Σίτι, εντός έδρας γκέλα για Άρσεναλ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό