26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος για 4 ζευγάρια στο Ναυάγιο: Το συγκινητικό «αντίο» των ηθοποιών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χιουμοριστική και ιδιαίτερη ανάρτηση της Αμαλίας Καβάλη ως Στέλλα στο Ναυάγιο και το happy end που όλοι περιμένουν. 

Τα γυρίσματα της σειράς «Το Ναυάγιο» έχουν ολοκληρωθεί και εμείς ως θεατές αναμένουμε να δούμε το μεγάλο φινάλε μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Αν κρίνουμε όμως από τις συγκινητικές αναρτήσεις των ηθοποιών μετά το «It’s a wrap» από τον σκηνοθέτη τους, καθόλου τυχαία δεν αυτή η σειρά και σε επίπεδο συνεργασίας. Εκτός από τη δικαίωση και μία μικρή ανατροπή, ευχάριστο θα είναι το τέλος για 4 τουλάχιστον ζευγάρια.

Για να υπάρξει μία ήρεμη μετάβαση στη νέα τους ζωή και να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του εφιάλτη του Φοίνιξ.

Ζαμέ, ζαμέ Κορωπί

Πριν πάμε στις επόμενες εξελίξεις στο Ναυάγιο και την τύχη των ζευγαριών, ας δούμε και κάποιες άλλες σχέσεις που δημιούργησε αυτή η σειρά του Mega. Εκτός από την παρέα της αυλής της Χριστίνας, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον Δημήτρη Καπουράνη και τον Έκτορα Λιάτσο, ως Άγγελος, Μάκης και Πέτρος να γίνονται φίλοι και εκτός σειράς, δημιουργήθηκαν και άλλες παρέες.

Η Στέλλα – Αμαλία Καβάλη και η Ελένη – Ελέανα Στραβοδήμου, δημιούργησαν ένα καταπληκτικό τηλεοπτικό ντουέτο. Ενώθηκαν λόγω των συνθηκών του ναυαγίου του Φοίνιξ και ο διαρκής αγώνας να καταφέρουν να επιζήσουν ανάμεσα στις δολοπλοκίες και τις παγίδες, τις έκανε ομάδα. Οι κωμικές τους νότες ήταν από πιο όμορφες στιγμές της σειράς.

Και οι δύο θα έχουν ευτυχές τέλος με τους συντρόφους τους. Η Στέλλα με τον Βασίλη (Νίκο Γκέλια) και η Ελένη με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Μιχάλη (Θάνος Λέκκας), αφού ξεπεράσουν και το εμπόδιο της δίκης, με τις κατηγορίες που εκείνος αντιμετωπίζει. Η Στέλλα βέβαια θα αναγκαστεί να αποχωριστεί το μωρό της, όταν πια η Ειρήνη αποδείξει πως είναι δικό της. Όμως οι πληροφορίες λένε, πως θα δημιουργήσει οικογένεια με τον Βασίλη στη συνέχεια.

Η Αμαλία Καβάλη πριν λίγα 24ωρα είπε το δικό της συγκινητικό και παράλληλα χιουμοριστικό «αντίο» για το τέλος της σειράς και «μίλησε» για τους δύο πιο κοντινούς της ανθρώπους, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές και την πολυμελή παραγωγή. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Δεν θα το δεχτώ ποτέ. Αυτό που το ταξίδι τελειώνει και όλους τους ανθρώπους που γνώρισες, που ζούσες μαζί τους, που τους έμαθες και σε έμαθαν από την καλή και την ανάποδη, που τους χάρηκες, τους θαύμασες, τους αγάπησες, τους χαιρετάς επ αόριστον -ίσως και για πάντα- αλλά πάντως χαιρετάς την καθημερινότητα μαζί τους. ΖΑΜΕ. ΖΑΜΕ ΚΟΡΩΠΙ. ΕΝΣΤΑΣΗ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ. Δε ξέρω τι άλλο να πω…»

https://www.instagram.com/reel/C7rAVPXo1Lu/

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και η ηθοποιός Ελεάνα Στραβοδήμου γράφοντας ένα μικρό ποίημα αποχωρισμού: «Και χρειαζόταν η Στέλλα μια φίλη για να τη συντρέξει. Και χρειαζόταν η Ελένη κάποιον πάντα να βοηθά και να βρει μια δουλειά. Και στείλαν οι σεναριογράφοι την Ελένη στο σπίτι της Στέλλας να δουλέψει. Και εγένετο για τις δύο ηρωίδες μια δυνατή φιλία και για τις δύο ηθοποιούς μια δυνατή συνεργασία. Και βρήκε η Ελεάνα την Αμαλία και αυτή έναν γλυκό “μπελά” και έτσι ανθεί η φιλία. Και ενώ τις δυο τους φλέρταρε σαφέστατα η τρέλα, ήρθε και η ήρεμη η δύναμη του Γκέλια, τριπλέτα εγένετο, δουλεύαμε με γέλια…»

https://www.instagram.com/reel/C7txZG7IfUP/

Από τα ζευγάρια που θα έχουν ευτυχές τέλος θα είναι ο Μάκης με την Λίνα, αλλά και ο Άγγελος με τη Βάσω. Κρατάμε ακόμη μία επιφύλαξη για τον Πέτρο με την Ειρήνη, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν μαζί.

Αμφίβολο είναι το μέλλον με τον Γιώργη και την Αλίκη. Ο δημοσιογράφος θα προσπαθήσει να την σώσει από τον Παντελίδη, ο οποίος με το τέλος της δίκης θα είναι ανήμπορος και μόνος, αντιμετωπίζοντας τα λάθη των δολοπλοκιών του. Η Αλίκη όμως θα βρει το θάρρος να τον κατηγορήσει για τον βιασμό της.

https://www.instagram.com/p/C7tLTQONBE-/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό