21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Αυτοί «σφυρίζουν» το πρώτο ματς Ολυμπιακός-Μονακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός-Μονακό: Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές του πρώτου αγώνα των play offs που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (20/04) στο ΣΕΦ.

Σε ρυθμούς play offs της Ευρωλίγκας κινείται πλέον ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης, υποδέχονται τη Μονακό, στις «μάχες» για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των Πειραιωτών και της γαλλικής ομάδας θα διεξαχθεί το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (20/04) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 21:00. Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της, οι οποίοι θα διευθύνουν τον αγώνα.

Πρώτος ορίστηκε ο Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία. Μάλιστα, ήταν «παρών» και στη νίκη του Ολυμπιακού 87-85 επί της Αναντόλου Εφές. Δεύτερος θα είναι ο Ισπανός Εμίλιο Πέρεθ, ο οποίος ήταν στις δύο νίκες επί της Μπάγερν (83-60 στο ΣΕΦ και 98-88 στο Μόναχο), αλλά και στη νίκη 94-80 κόντρα στη Βιλερμπάν στην Γαλλία. Τρίτος διαιτητής στο Ολυμπιακός-Μονακό ορίστηκε ο Μίλαν Νέντοβιτς από τη Σλοβενία, που ήταν στην ήττα 88-69 από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη και τη νίκη 67-58 κόντρα στην Αρμάνι στον Πειραιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό