35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ευρωεκλογές 2024 – Θίχτηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος: «Κυρία Ζαχαρέα, τα έχετε μπερδέψει λίγο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην μεγάλη εκλογική βραδιά του STAR με οικοδέσποινα τη Μάρα Ζαχαρέα για τις Ευρωεκλογές 2024 βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπροσωπώντας τη Νέα Αριστερά. Ζητώντας όμως από τον πολιτικό να σχολιάσει το αρνητικό αποτέλεσμα των exit poll για το κόμμα του, η έμπειρη δημοσιογράφος τα… άκουσε!

«Κ. Ηλιόπουλε, στη Νέα Αριστερά μπορώ να σας πω ότι εκπροσωπούνται, αν όχι όλοι, ένας πολύ σημαντικός αριθμός προβεβλημένων υπουργών του κ. Τσίπρα. Τα αποτελέσματα των εθνικών τα ξέρετε, τις εσωκομματικές τις χάσατε, τώρα στις Ευρωεκλογές βλέπετε αυτό. Μήπως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι και εσείς κάτι δεν έχετε κάνει καλά;» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα με τον Νάσο Ηλιόπουλο να αποκρίνεται «προφανώς κα. Ζαχαρέα» και να ακολουθεί ένας έντονος διάλογος ανάμεσα τους.

Μ.Ζ.: Ναι αλλά μέχρι τώρα εσείς πολιτεύεστε επικρίνοντας τον κ. Κασσελάκη.

Ν.Η.: Κυρία Ζαχαρέα, τα έχετε μπερδέψει λίγο.

Μ.Ζ.: Για εξηγήστε τα μου εσείς που…

Ν.Η.: Ίσως φταίει που δεν είχαμε και την ευκαιρία να τα συζητήσουμε προεκλογικά. Δεν είχα κάποια πρόσκληση στο STAR.

Μ.Ζ.: Ο κ. Χαρίτσης ήρθε στο κεντρικό δελτίο. Δεν ξέρω ποιον θέλατε να φιλοξενήσουμε, τον αρχηγό σας φιλοξενήσαμε.

«Εμείς εξ αρχής λέμε ότι το πρόβλημα είναι οι δεξιές πολιτικές» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον Σπύρο Λάμπρου, που βρισκόταν επίσης στη μεγάλη βραδιά για τις Ευρωεκλογές 2024 στο STAR, να επιμένει να ρωτά τον εκπρόσωπο της Νέας Αριστερά για την αναγνώριση λαθών της δικής του παράταξης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό