35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ευρωεκλογές-Πανόπουλος: Επιστρέφω στη Γερμανού το Σαββατοκύριακο, τώρα που τελείωσε ο αγώνας…

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, ήταν ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και επιστρέφει στην εκομπή, Καλύτερα δε γίνεται και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Ήξερα από την αρχή που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία πως είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι ευγνώμων για τους 22.000 ανθρώπους που με στήριξαν, ενδεχομένως να μπορούσα και περισσότερο. Το ευχαριστήθηκα όμως».

Τηλεθέαση: Το προβάδισμα Μάνεση, τα υψηλά ποσοστά της Χρηστίδου & η επικράτηση Γερμανού το μεσημέρι

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς μπαίνει ο καθένας στην εκλογική διαδικασία, εγώ μπήκα με τον τελευταίο μισθό που είχα. Υπήρχαν επίσης άνθρωποι που μπήκαν τελευταία στιγμή και βγήκαν τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο. Αυτό σημαίνει ότι από τους 42 του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λίγοι εκείνοι που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Σε άλλα κόμματα υπήρξαν άνθρωποι που «όργωσαν» την Ελλάδα και βγήκαν στην 20η θέση».

«Επιστρέφω στη Ναταλία το Σαββατοκύριακο, τώρα που τελείωσε ο αγώνας μπορώ να επικεντρωθώ ξανά σε αυτό. Αν έχεις το μικρόβιο της πολιτικής, βάζεις άνω τελεία και όχι οριστική τελεία. Με υποθετικά σενάρια δεν μπορώ να μιλάω. Αν προκύψει κάποια πρόταση, θα την μελετήσω, γιατί δεν θέλω να «κρεμάσω» και την ομάδα της εκπομπής», υπογράμμισε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Γερμανού για Αντωνά-Λιάγκα: «Όταν έχεις σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον εκθέτεις»

Χρυσικοπούλου: Η απάντηση για τη Μενεγάκη και οι φήμες που τη θέλουν στο πλευρό της Ναταλίας

H Ναταλία Γερμανού περνάει καλά στο γυμναστήριο! Η φωτό που ανέβασε ενώ γυμνάζεται!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό