14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το ξέσπασμα για την φωτιά στην Πεντέλη και η δημόσια έκκληση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/7), λίγο μετά τις 17:00, βόρεια της Ανθούσας και κινήθηκε προς ορεινό όγκο Πεντέλης έχει πάρει διαστάσεις και πλέον η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Μέσα σε μια ώρα το μέτωπο που ξεκίνησε βόρεια της Ανθούσας εξαπλώθηκε και η πυροσβεστική συνεχίζει και δίνει μάχη για την κατάσβεση.

Το μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο και νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης από Ντράφι προς Παλλήνη. Λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά έφτασε στα πρώτα σπίτια στην περιοχή της Πεντέλης και υπήρξαν οι πρώτες καταστροφές.

Αρκετοί επώνυμοι έσπευσαν μέσα από τα social media να σχολιάσουν το μένος της φωτιάς και να κάνουν έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουμε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε και έκανε έκκληση να βοηθήσουν όσοι μπορούν τα ζώα που βρίσκονται στο σημείο.

«Πάλι τα ίδια, τώρα καίγεται και η Πεντέλη, το Ντράφι, μιλάμε για πάρα πολύ πυκνό δάσος, σε λίγο θα σκοτεινιάσει και τα εναέρια μέσα θα σταματήσουν να πετούν. Όπως έχω διαβάσει διάφορα ποστ, υπάρχουν και ζώα δεμένα στα σπίτια τους, εγκλωβισμένα», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό