22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αλήθεια για τη σχέση τους και η εμπλοκή της Κατερίνας Δαλάκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 07 Αυγούστου 2022, 19:30

 

Τον τελευταίο καιρό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, βρίσκονται στο επίκεντρο της showbiz, καθώς υπάρχουν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι μάλιστα αρκετά ενοχλημένος από τις φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην Χαλκιδική, όπου και είχε μια τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα Δαλάκα, σε μια από τις πιο κοσμικές παραλίες. Οι δυο τους γνωρίζονται και όπως ήταν φυσικό συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους. Άλλωστε, και στην Αθήνα έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην ίδια παρέα σε διάφορα events.

Ωστόσο, αυτή η συνάντηση έγινε η αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν αποφασίσει ωστόσο, να αφήσουν στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους και δεν πρόκειται να παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό