21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι 36 χρονών, κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω της προσωπικής της ζωής με την ίδια ωστόσο να επιλέγει να κρατήσει αυτό το κομμάτι της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραμένει ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται τις στιγμές της καθημερινότητάς της που η ίδια επιθυμεί ενώ μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok αποφάσισε να μας συστηθεί εκ νέου γνωστοποιώντας κάποιες λεπτομέρειες που ίσως δε γνωρίζαμε για εκείνη.

«Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν» έγραψε στο βίντεο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

@iamevridikivalavani Έκανα καλά το τρεντ; 😜 #tiktok #fyp #foryou #trend #trending ♬ original sound – sweetsaudioz

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό