21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ευρεία τηλεδιάσκεψη στον Λευκό Οίκο για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων – Κορονοϊός

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το κάλεσμα έγινε για να συζητήσουμε τον ρόλο των αθλημάτων στο σχέδιο προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ώστε να λειτουργήσει και πάλι η οικονομική δραστηριότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες εν μέσω πανδημίας κορονοϊού» υπογράμμισε στις δηλώσεις της η αξιωματούχος του Λευκού Οίκου Σίμα Βέρμα.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από NBA, MLB, NFL, WNBA, NHL, PGA Tour, LPGA Tour, NCAA, College Football Playoff, National Women’s Soccer League, NASCAR, PGA of America, the Masters Tournament, την ομοσπονδία τένις, ενώ σημαντική ήταν και η ανάλυση που έγινε από τους επικεφαλής ιατρούς των κορυφαίων αθλημάτων.

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα έχουμε πολύ περισσότερα τεστ, καθώς και επίσης δοκιμές αντισωμάτων κάτι που είναι σημαντικό για τους όλους τους επαγγελματίες και τους αθλητές των πανεπιστήμιων. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που πρέπει να καθορίσουμε πριν ξεκινήσει η σεζόν του φθινοπώρου στα αθλητικά κολέγια» τόνισε από την πλευρά του ο κομισάριος της Big 12 του κολεγιακού Αμερικανικού φούτμπολ, Μπομπ Μπόουλσμπι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό