19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευκαιρία από τις λίγες – Helpbet.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλημέρα φίλοι μου. Ένα χαμένο ριμπάνουντ χθες στο τέλος δεν πλήρωσε την επιλογή του χάντικαπ για τον Ερυθρό Αστέρα που πάντως πανηγύρισε την κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας. Προχωράμε στα φρέσκα κουλούρια, με ξανά το μπάσκετ να οδηγεί τις επιλογές μου.

Στην μάχη των τελικών μπαίνουν Φενέρ και Εφές με στόχο να κατακτήσουν την κορυφή στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Φενέρ πλην κάποιων κενών διαστημάτων έδειξε πανέτοιμη κόντρα στην Νταρουσάφακα, με τον Ντε Κολό να βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό μομέντουμ. Ο Τζόρτζεβιτς μπορεί όλη τη χρονιά να δέχτηκε αυστηρή κριτική, όμως όχι απλά εν τέλει θα βγάλει τη σεζόν αλλά σε περίπτωση κατάκτησης θα έχει καταφέρει να εκθρονίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μεγάλο βάρος στους περισσότερο έμπειρους θα πέσει, ενώ οι Άκπιναρ, Μαχμούτογλου έδειξαν πανέτοιμοι στις τελευταίες αναμετρήσεις. Γκούντουριτς, Χένρι, Μπούκερ, Βέσελι, Ντε Κόλο θα κοιτάξουν μέσω της έντασης να αντιμετωπίσουν την πίεση που δεδομένα θα δεχτούν.

🎁ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ ΝΑΤΙΟNS LEAGUE ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!💰

Παρούσα σε ακόμα έναν τελικό τα τελευταία χρόνια είναι η Εφές, που έστω και δύσκολα εν τέλει απέκλεισε την Γαλατά στο πέμπτο παιχνίδι. Βέβαια η απόλυτη είδηση της ημέρας ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του σταρ Μίτσιτς, ο οποίος δεδομένα θα απουσιάσει από το αποψινό ντέρμπι. Για υπερωρίες ετοιμάζεται ο Λάρκιν, ενώ από κοντά θα βρεθεί ο Μπράιαντ που έχει δώσει αρκετές λύσεις το τελευταίο διάστημα. Η Φενέρ έχει μεγάλη ευκαιρία μπροστά της, από τη στιγμή που θα βρει τον αντίπαλο δίχως τον καλύτερο τους παίκτη. Θα προσπαθήσει να επενδύσει στην έδρα, στην εμπειρία που διαθέτει και στις προσωπικότητες που κουβαλάει. Ώρα για το 1-0 λοιπόν, με τον άσο να πληρώνει 1.70 και έπειτα το χάντικαπ -4,5 Φενέρ να τιμάται στο 2.25.

🎁ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💰

Εκτός από το live παιχνίδι στο Τwitter του Betcosmos, έντονη δράση με έξτρα pregame παιχνίδι και Live επιλογές υπάρχει και στο κανάλι μου στο telegram, εκεί που υπάρχει κατανομή επιλογών με τα units ώστε ο παίκτης / ακόλουθος να αντιλαμβάνεται ακόμα περισσότερο τη δυναμική ενός σημείου. Πατήστε join και μην χάνετε σημείο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό