30.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

‘Ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
26.06.2024 | 16:53

ACROPOLIS AEGEAN 2024 / – (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS/LATO KLODIAN

Δείτε όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη ενόψει της διεξαγωγής του Προολυμπιακού Τουνρουά.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη μίλησαν για τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού Τουρνουά (2-7 Ιουλίου) στο φαληρικό γήπεδο. Αμφότεροι τόνισαν πως έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις βελτιωτικές κινήσεις που έγιναν και ευχήθηκαν όλα να κυλήσουν ευνοϊκά για την Εθνική Ελλάδας στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο κ. Λιόλιος ανέφερε: “Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται μετά από πολλά χρόνια μια σπουδαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων μπάσκετ και η Ελλάδα φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά μια σημαντική διάκριση, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008.

Η Εθνική ομάδα έχει ήδη κάνει την πρώτη της “γνωριμία” με το Στάδιο, είχε αρχίσει να νιώθει οικεία και πλέον θα το χαρεί με τις σημαντικές βελτιωτικές ενέργειες που έχουν γίνει, για να είναι αντάξιο ενός τόσο μεγάλου τουρνουά.

Η συνεργασία με τους ανθρώπους του Σταδίου ήταν αρμονική και συντονισμένη, το αποτέλεσμα είναι αυτό που εξ αρχής είχε τεθεί ως στόχος και όλοι μαζί ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ τις πρώτες μέρες του Ιουλίου να το απολαύσουν οι φίλαθλοι και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας”.

Από την πλευρά της η κ. Τσιλιγκίρη δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις κορυφαίες εθνικές ομάδες μπάσκετ του κόσμου. Εργαστήκαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα είναι άψογα οργανωμένα και οι επισκέπτες μας θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν και να ζήσουν μαζί μας αυτή την κορυφαία αθλητική διοργάνωση”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό