18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευδοκία Τσαγκλή: «Ένας Σταύρος πριν, ένας Σταύρος μετά και στη μέση, ένας σταυρός για πάντα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Τρίτης (14/3) η Ευδοκία Τσαγκλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη που ήταν εκεί και τα έζησε όλα, φωτογραφήθηκε για να μας δείξει τα outfit της στο Μy style rocks και έγραψε:

«Ένας Σταύρος πριν, ένας Σταύρος μετά..και στην μέση, ένας σταυρός για πάντα (?)Κάναμε την τελευταία φωτογράφηση με τον φίλο και φωτογράφο Σταύρο για όλα τα looks που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks.

Για το συγκεκριμένο σύνολο διαλέξαμε τον γνωστό, για τους Θεσσαλονικείς, δρόμο, γεμάτο με graffiti.Μετά το δυστύχημα, κάναμε την συνέντευξη για τους Πρωταγωνιστές στον ίδιο τοίχο..λίγα μέτρα παραπέρα..λίγες μέρες αργότερα..πόσα λίγα ξέρουμε..Κοντινές εικόνες. Αντιθετικά συναισθήματα.

“Ποταμώ γαρ ουκ έστιν εμβήναι δις τω αυτώ”. Δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στο ίδιο ποτάμι δηλαδή, είπε ο Ηράκλειτος, καθώς ούτε ο ποταμός θα είναι ίδιος, αλλά ούτε και εσύ..

Στον τοίχο μπορεί να έχουν προσθέσει λεπτομέρειες που δεν εχω παρατηρήσει.Ο ίδιος άνθρωπος δεν νιώθω, χωρίς να εχω συνειδητοποιήσει ακόμα όλες τις αλλαγές.Ούτε τον τοίχο βλέπω με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να μπορώ και αυτό να το προσδιορίσω επακριβώς.

Πολλές φορές ο άνθρωπος περιμένει τα πράγματα να αλλάξουν για να αλλάξει την στάση του.. μα σαν αλλάξει μέσα του, τότε αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα τριγύρω.“If you change the way you look at things, the things you look at change”.Και τα δυο ισχύουν πιστεύω, ένας χορός αλλαγής.. καθώς πάντα υπάρχει χώρος για αλλαγή.. είναι άλλωστε ένας συμπαντικός νόμος, η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή, τα πάντα ρεί.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε ή αν σας κουράζω, αν θα προτιμούσατε να σας μιλάω για την αντιθετική αλλαγή στο outfit, πώς από ένα κοστούμι σε ένα business meeting μπορείς να αλλάξεις σε κάτι έξαλλο για club restaurant.. αλλά.. αυτή είμαι, τώρα, τουλάχιστον».

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω photo gallery:

Photo 1/4

Ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες. 

Photo 2/4

Η Ευδοκία Τσαγκλή. 

Photo 3/4

Και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο. 

Photo 4/4

Αυτή είναι η ανάρτησή της. 

: Instagram

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό